ISPOVEST DEČAKA KOJI JE IZGUBIO MAJKU U AUTOBUSU SMRTI: Još čujem mamino "Dobro sam"!

Autor: novosti.rs

Hronika

23.12.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zajedno smo krenuli autobusom, ja u školu, a mama na posao. Ona je sela sa koleginicom negde na sredini, a ja sam sa drugarima otišao nazad. Video sam da voz ide ka nama i sledeće čega se sećam je da su ljudi padali na mene, bili su krvavi, a ja sam se pitao gde mi je majka."

RepublikaFoto: ST/D.I.

Ispričao je Petar Janković (16), koji je u petak pukom srećom preživeo tragediju kada je na autobus u kome je bio sa svojom majkom Natašom (43) i prijateljima, naleteo voz u Donjem Međurovu.

Petar je uspeo da se kroz prozor izvuče iz autobusa, očajnički tražeći majku.

- Umio sam se snegom, i počeo da je dozivam. Na sve strane bila su tela i delovi tela, galama i jauci. Našao sam majku zaglavljenu ispod voza. Uhvatio je valjda točak i... - zastaje na trenutak Petar da dođe do daha, dok briše suze sa lica. Smogavši snage, ispričao je da je njegova majka u tom trenutku još davala znake života.

- Klimnula je glavom i kao da je rekla da je dobro, a onda je pala u nesvest i više me nije čula. Odvezla nas je Hitna pomoć, ja sam se nadao da će biti dobro, ali mi je otac u Kliničkom centru saopštio da majka nije preživela - govori ovaj tinejdžer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading