ZVANIČNO: Stiže Samsung Galaxy S9, evo kada će tačno biti predstavljen

Autor: Republika

Razonoda

26.01.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samsung je i zvanično objavio da će Galaxy S9 predstaviti 25. februara. Pozivnice su poslate za događaj u Barseloni, a iz korejske kompanije naglasak stavljaju na novu kameru na telefonu. U isto vreme, pojavile su se i prve fotografije telefona.

RepublikaFoto: youtube.com/Pocketnow

U javnost su stigle fotografije Galaxy S9+ u zaštitnoj maski, a slično se desilo i sa modelom S8 prošle godine. Ispostavilo se da su ti renederi tačni pa je za očekivati da će tako biti i ovog puta.

Model S9+ je tu u dve boje - sivom i orhideja srebrnoj. Sa prednje strane telefon se tek neznatno razlikuje od svog prethodnika, a sa zadnje se nalazi dualna kamera i senzor za otisak prsta.

Samsung će predstaviti dva modela - S9 i S9+ pri čemu se nagađa da će zadržati iste dimenzije kao prošlogodišnji model iz S serije, sa zakrivljenim ekranom bez ivica, sa kamerama uz jaču optiku (f/1.5), stereo zvučnike i brži procesor.

Takođe, za očekivati je da će kamera beležiti super slow-motion video od 480fps uz 1080p.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading