Gagi progovorio o Luninom odnosu sa Davidom!


IZVOR: Republika - 18.11.2018 | 12:50


U poslednje vreme svi pričaju da postoje simpatije između Lune Đogani i David Dragojević, iako je on u vezi sa Aleksandrom Subotić, sa kojom boravi u rijalitiju "Zadruga"!

Foto: youtube.com/Blic

Gagi Đogani

Priče o njihovom bliskom odnosu dodatno je podgrejala ljubomora Tomislava Panića, koji je poručio Luni da se skloni od Davida jer on ima devojku, nakon čega je nastala žestoka svađa u kući kada je David da bi odbranio Lunu od prozivki, nasrnuo na Tomu.

U razgovoru otac Lune Đogani, Gagi Đogani je istakao kako Toma opravdano nosi nadimak "Mali Mića" i da mu treba neko kako bi bio siguran u svoj dalji opstanak u rijalitiju. Gagi je prokomentarisao i prijateljstvo njegove ćerke sa Aleksandrom i Davidom.

Foto: printscreen/instagram.com/antidjogaj

Luna Đogani i David Dragojević

- Znajući svoje dete, tvrdim da je sa Lunine strane iskreno prijateljstvo u pitanju. Mislim da je isti slučaj i sa Davidove i Aleksandrine strane i da nema ničega više od prijateljstva. Imajući u vidu ko zagovara nešto drugo, siguran sam da se radi o smišljenoj priči iskusnih rijaliti igrača, a njihov cilj je da opet serviraju publici potpuno neistinitu sliku o Luni.