Nadežda: Miki me je izje*ao, pa oterao kao kurvetinu!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 13.10.2018 | 03:15


Nadežda Biljić ne može da preboli Mikija Đuričića, pa je prekjuče iznela detalje iz njihove veze koji su šokirali javnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić i Nadežda Biljić

Pevačica je koleginicama Suzani Perović i Zorici Marković rekla kako je pčelar tokom leta bio u jednom trenutku zajedno i sa njom i sa drugom devojkom, te da ju je šutnuo kao da je najgora kurvetina.

- Boli me kao čoveka i ponižena sam kao žena i kao čovek. Pljunuta sam u facu. Bukvalno bačena kao kurvetina pored puta. Je*ana i bačena, raščupana. Tako se osećam. Ja sam njemu verovala. Moj obraz i moja čast nemaju cenu! Sve je krenulo oko basketa, a ja sam pristala na veridbu jer sam znala koliko on voli da igra basket, a i mene opušta basket - pričala je pevačica u jednom dahu, a onda je dodala i kako smatra da je osramotila svoje zbog veze sa Mikijem.

Nadežda: Mikiju su se punila ja*a osam meseci, nije imao koga da je*e, pa je pokresao mene jadnu

- Ja se nisam primila na priču kao verenica, posle toga su krenule emocije. Ne kajem se. Ja pomažem njegovoj sestri, pijem kafu i rakiju sa njegovim tatom dok je on na svadbi sa devojkom. Znaš li koje je to poniženje? Osramotila sam svoju porodicu. Mikiju su se punila ja*a osam meseci, nije imao koga da je*e, pa je pokresao mene jadnu - završila je Nadežda, a onda su joj Suzana Perović i Zorica Marković rekle kako će ispasti budala ako opet priđe Mikiju posle svega što joj je uradio.