ODE GLAVA: Političar pretio Kiji ubistvom!


IZVOR: Republika - 14.09.2018 | 19:00


Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar san je mnogih muškaraca i, gde god se pojavi, žari svojim seksepilom, a nedavno je zapala za oko moćnom političaru. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, nepoznati muškarac je bivšoj stjuardesi nudio pravo bogatstvo samo da provede noć sa njim, a nakon što ga je odbila, usledio je pakao!

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Kija Kockar

Izvor Srpskog telegrafa detaljno je opisao kako se od naizgled nevinog odlaska na ručak došlo do situacije u kojoj političar Kiji otvoreno preti!

Šta je sve rekao naš izvor, kako je uopšte primetio Kockarovu i i da li je napravio kakav plan da je upozna? Šta se dešavalo na jednom prestoničkom splavu gde su se on i Kija našli?

Kako je protekao prvi sastanak između političara i pobednice Zadruge i da li se on njoj svideo? Strasti se očigledno nisu smirile, jer je političar ubrzo počeo da preti i to u meri u kojoj se takve pretnje ne bi smele uzimati olako, naprotiv!

Sve o ovoj temi možete da pročitate u vikend izdanju Srpskog telegrafa, za subotu i nedelju 15. i 16. septembar. U našim novinama takođe možete da pročitate kakvu brutalnu poruku su Amerikanci poslali Šiptarima, a u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine, kao i to kakvi su planovi za naš najveći stadion i zašto se govori i o rušenju nekadašnje "Marakane"?

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za subotu i nedelju, 15. i 16. septembar