Anabela: LUNA ĆE ME OTERATI U GROB!


IZVOR: E. S. T. - 11.09.2018 | 16:39


Pevačica Anabela Atijas srčano je podržavala i bodrila svoju ćerku Lunu Đogani tokom njenog učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela Atijas

Nakon svih stresova i osude javnosti, Anabela je bila protiv toga da Luna uđe u "Zadrugu 2", međutim, ćerka je nije poslušala. Kako saznajemo od izvora bliskog Atijasovoj, ona se od trenutka kada je Luna ušla bori sa velikim pritiskom i još brojnijom osudom gledalaca, zbog čega je u svom stanu doživela nervni slom.

- Anabela se nije oglašavala u medijima mnogo povodom Luninog ulaska, samo je priznala da joj nije drago zbog ćerkine odluke. Rekla joj je pre ulaska da je prepuštena sama sebi i da se neće uplitati, ali kako odmiču dani, ona ne može da se izoluje od svoje ćerke i da ne misli o tome. Po celu noć ona nju gleda preko TV, a Lunino ponašanje je izluđuje. Rekla je da će biti pametnija, da se neće svađati, a svaka situacija u kojoj se Luna iznervira Anabeli samo baci so na ranu, jer je tokom prve sezone preživela pakao - navodi izvor i dodaje da je Anabela van sebe.

Anabela: Ja ne mogu ovako više da živim, rođeno dete me je uništilo

Foto: e-stock

Luna Đogani

- Tokom vikenda Anabela je gledala Lunu i plakala kad god je neko uvredi ili kaže nešto loše o njoj. Na sve to, non-stop stižu poruke hejtera, koji vređaju više nego u prvoj sezoni. Ima čak i onih koji kažu da je loša majka zato što nije podržala dete. U jednom trenutku joj se sve skupilo i počela je da urla od plača i da baca sve pred sobom. Vrištala je: "Luna će me u grob oterati. Ja ne mogu ovako više da živim, rođeno dete me je uništilo." Prijateljica koja je bila sa njom ju je jedva smirila i dala joj je lekove za smirenje. Anabela je od sedativa zaspala, a sutradan joj je prijateljica rekla da mora da se trgne i da misli malo na svoje zdravlje. Luna je odrasla osoba, donela je odluku i mora da se nosi sa njom, ali majka je uvek majka, čak i kada dete greši - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.