Kija ucenila Slobu: OBJAVIĆU TVOJ SNIMAK S*KSA SA MIRKOM!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 11.09.2018 | 03:45


Kristina Kija Kockar mesecima ucenjuje bivšeg supruga Slobu Radanovića video-snimkom na kom je intiman sa pevačem i producentom Mirkom Gavrićem, ekskluzivno saznaje Rijaliti!

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink

Kija Kockar i Sloba Radanović

Iako javnosti plasiraju priču da su stavili tačku na brak i na svaki kontakt, te da je među njima sve svršeno, istina koja je van očiju javnosti je dosta drugačija od onoga što nam njih dvoje plasiraju.

- Kako je Kija svojevremeno imala uvid u sve stvari Slobe Radanovića, što je i logično jer su bili supružnici, na vreme je sačuvala neke stvari i sada ga drži u šaci. Naime, ona je u periodu kada je njegov telefon bio na čuvanju kod nje jer je on ušao u "Zadrugu" u svoj telefon prebacila razne stvari, među kojima je i video-snimak na kom Sloba i Mirko razmenjuju nežnosti.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Kija Kockar

On se mnogo plaši za roditelje, koji su stari i bolesni, jer bi gej-afera sa Gavrićem po njih bila pogubna

Iako je Radanoviću laknulo kada je čuo da je Kija taj telefon bacila i da više on ne postoji, ni slutio nije da je sačuvala snimke na koje je i on sam zaboravio. Njena tortura počela je od momenta kada se završila "Zadruga". Poslala mu je skrinšot video-snimka kako bi mu dala na znanje da ga drži u šaci. Danima je bio u depresiji i nije znao gde se nalazi od šoka - kaže naš dobro obavešten izvor i nastavlja dalje. Novopečena pevačica se nije zaustavila na tome što mu je pokazala da ima snimak, već je počela da ga maltretira kako samo žena koja se sveti ume.

Foto: printscreen/youtube.com

Sloba Radanović

- Kija od tada pa do danas bukvalno upravlja Radanovićem i vuče sve poteze u njegovom životu, kao što je radila i do sada, iz senke. Traži od njega savete u pola noći, u pola dana i on mora da joj se javi. Primoran je da dolazi i na njene nastupe jer ona to zahteva od njega. Sloba se nje mnogo plaši i strepi da ona taj snimak ne pusti u javnost jer bi to bio kraj njegove karijere. Pored toga, on se mnogo plaši za roditelje, koji su stari i bolesni, jer bi gej-afera sa Mirkom Gavrićem, kojom ga Kija ucenjuje, po njih bila pogubna. Radanović se poverio samo najboljim prijateljima sa čime mora da živi. Kristina dolazi kod njega u stan kad god ona to hoće i on mora da je ispoštuje.

- Jedan pogrešan korak, Bobo, i uništen si. Zaboravi na karijeru i status najvećeg zavodnika. Ima da igraš kako ja sviram - rekla mu je Kija jednom prilikom, tvrdi naš odlično obavešten izvor.

Sloba je naučio da živi sa činjenicom da ga bivša supruga Kija drži u šaci i nada se da će jednog dana popustiti i da će izbrisati snimak njegovog seksa sa Mirkom.