MILJANA NI NE SLUTI: U Zadruzi 2 je bivša DEVOJKA NJENE NAJVEĆE LJUBAVI!


IZVOR: Telegraf.rs - 09.09.2018 | 03:35


Pevač u kog je Miljana Kuluić bila zaljubljena i kog je, po sopstvenom priznanju proganjala, Mišel Gvozdenović više nije u žiži medijskog interesovanja. A Miljana je u nekoliko navrata isticala da je on bio njena najveća ljubav, međutim, ono o čemu Kulićeva ni ne sanja je da sada deli isti životni prostor sa njegovom bivšom devojkom.

Foto: e-stock, foto. Facebook

Ni kriv ni dužan... Mišel na Miljaninoj meti

Naime, bivša devojka Mišela Gvozdenovića je jedna od bliznakinja koje su u četvrtak ušle u "Zadrugu 2", Nevena Arsić.

Foto: facebook.com/Nevena Arsic

Miljana još nije saznala da je ona Mišelova bivša... Nevena Arsić

S obzirom na to koliko Miljana ume da bude nemilosrdna, Nevena je u strahu od njene reakcije kada bude saznala da je ona bivša devojka Mišela Gvozdenovića:

- Nevena je od kada je ušla u karantin u strahu šta će se dogoditi ako Miljana Kulić sazna da je bila u vezi sa Mišelom. S obzirom da je Miljana bila luda za njim. Kako je već poznato da je Kulićeva oštra prema svojim suparnicima svi smo u strahu kako će reagovati ako u Zadrugu stigne ova informacija - otkrio je Nevenin prijatelj.

Foto: e-stock

Ni ne sluti s kim je u rijalitiju... Kulićeva

Podsećanja radi, Miljana je ranije opsedala Mišela, ali i Darka Lazića i Dušana Svilara. Gvozdenović je najgore prošao jer je Miljana bukvalno dolazila pred njegovu kuću, pa pravila različite probleme od kojih je najpoznatiji slučaj kada je zvala vatrogasce na njegovu adresu.