Žika Šarenica DAJE SAVETE MITROVIĆU ZA ZADRUGU 2!


IZVOR: Republika - 31.08.2018 | 12:17


Jedan od najdražih TV lica medijskog neba Srbije, Živorad Žika Nikolić, ovog vikenda nastavlja čuveni karavan svojih autorskih emisija "Žikina šarenica", koje TV Pink emituje svakog vikenda od 8.30 časova – u subotu je u Leskovcu, a u nedelju u Vranju.

Foto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug

Žika Šarenica

Žika je kratku letnju pauzu iskoristio da obiđe "Kraljicu Jadrana", romantičnu Veneciju u Italiji, gde je u vožnji gondolom, ispod Mosta uzdaha i po Grand kanalu, crpeo snagu i energiju za novu sezonu, ali i svojim iskustvom i savetima sa terena doprineo izgradnji "Zadruge", u poznatom venecijanskom stilu. Kako se proveo, videće i naši gledaoci u kratkoj reportaži koju je pripremio za subotnju emisiju.

U subotu, Žika će se uživo uključiti sa tradicionalne, 29. "Roštiljijada", a Nebojša Kocić, direktor Turističke organizacije Leskovac, otkriva koliko je "Roštiljijada" značajna manifestacija za njih. O tome, i o još mnogo čemu, govori i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U nedelju se ekipa "Žikine šarenice" seli u Vranje. O bogatoj prošlosti ovog grada, ali i danima koji su pred nama, pored mnogih, govoriće dr spec. Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja.

Od Saše Stamenkovića, direktora Narodnog muzeja Vranja, i Lidije Ilić, kustosa Muzej kuće „Bora Stanković", saznajemo koliko kulturno bobro čuva ovaj grad, a od Vesne Petrović, direktorke Turističke organizacije grada Vranja, kako planiraju da to i istoriste.

Foto: Promo foto

Žika Šarenica