Kija se javno POŽALILA!


IZVOR: Republika - 12.08.2018 | 05:35


Kristina Kija Kockar i dalje ne može da se oporavi od svega što je preživela u poslednjih godinu dana, a osim izdaje koju joj je priredio bivši suprug Slobodan Radanović, sada je otkrila i da su je još neki ljudi izdali.

Foto: e-stock

Spoznala ko joj je prijatelj... Kockarova

Kija je jednom objavom na profilu društvene mreže instagram otkrila da je saznala ko se zaista brine za nju, a ko ne tokom ovih teških meseci:

- Tokom najtežih meseci svog života kroz koje prolaziš shvatićeš pravu istinu o ljudima koji tvrde da brinu za tebe - napisala je Kristina koja je očigledno nakon svega shvatila ko joj želi dobro, a ko ne.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

Sada zna ko brine za nju... Kristina

Foto: e-stock

Stavili tačku na brak... Kija i Sloba

Pobednica "Zadruge" pre samo četiri dana zvanično se razvela od Slobodana Radanovića, a tada nije krila da joj je veoma teško:

- Bitno je da u ovom trenutku jedno drugom ostanemo podrška. Mi smo crkveno još uvek venčani. Najgore smo pregrmeli pred kamerama i svi su videli naše svađe i najgore strane. Bilo mi je teško dok smo potpisivali papire, a to je potpuno normalno. On će me sada odvesti kući, ja idem uskoro ponovo za Budvu i to je to. Možda ponovo budemo najbolji prijatelji jednog dana. Neki prijatelji ne rade stvari koje je on meni uradio, ali u biti znam da on meni ne želi ništa loše. Mislim da je on puno toga naučio sada iz svojih grešaka i nadam se da ih više neće činiti. Što se udaje tiče, svakako da bih ponovo stala na ludi kamen, ali za sada još uvek ne - istakla je tada Kija.