Nada Macura spremna za "Zadrugu"!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 07.08.2018 | 14:44


Bivša portparolka Hitne pomoći Nada Macura javnosti je najviše poznata po tome što redovno izveštava kako bi trebalo da se ponašamo kako bismo u svim vremenskim prilikama brinuli o svom zdravlju, čime je pokupila sve simpatije.

Foto: printscreen/TvHappy

Nada Macura

Iako je više puta dobila ponudu da se oproba u raznim šou-programima koje je glatko odbijala, dobro obavešten izvor blizak doktorki za Rijaliti otkriva da će Macura ući u "Zadrugu 2" kao ravnopravni takmičar od januara.

Nada: Tačno je da sam dobila poziv, ali ne bih iznosila puno detalja. Očekujte neočekivano

- Poznato je da Nada odavno ima dosta iskustva kada je rad pred kamerama u pitanju i da se rado pojavljuje pred malim ekranima. Pošto je prestala da radi u Hitnoj pomoći i započela rad na televiziji, što joj je odavno i bila želja, Macura će uskoro da se oproba i u rijalitiju. Iako i dalje ne želi da otkriva detalje oko svog ulaska u Belu kuću, Nada se poverila bliskim prijateljima da je dobila poziv da se nađe na velelepnom imanju u Šimanovcima i da jedva uspeva da sakrije oduševljenje. Svi joj oduvek govore da bi trebalo da se oproba u rijalitiju zato što je zanimljiva i komunikativna osoba i da bi imala svašta da pokaže pred kamerama. Njoj se najviše dopada to što do sada u ovakvoj vrsti šou-programa nije bilo osobe koja je slična njoj po temperamentu, a s obzirom na to da bi volela da je narod dodatno upozna, konačno je prelomila i odlučila da uđe u "Zadrugu 2" - priča naš dobro obavešten izvor blizak Macuri i dodaje da je Nada već sada euforična, s obzirom na to da ima u vidu ko će joj u Beloj kući praviti društvo:

Foto: Republika.rs

Nada Macura

- Nada je uvek potencirala na tome da se sukobi rešavaju isključivo verbalnim putem i civilizovano, a kako u rijalitiju najobičnija konverzacija ume da preraste i u žestok fizički obračun, Macura smatra da će se prema svima postaviti civilizovano i da će biti kulturna kao i do sada. Nije tip osobe koja se koristi niskim udarcima i psovkama, tako da će za nju biti veliki izazov da izađe na kraj sa pojedinim učesnicima kojima je ovakav vid komunikacije jedina opcija - završava naš sagovornik. S obzirom na to da neće ući u rijaliti na samom početku, dobro će se pripremiti i upoznati svoje cimere preko malih ekrana, pa će joj nekoliko meseci pripreme i te kako olakšati ulazak u rijaliti - završava naš sagovornik. Sa druge strane, Nada je potvrdila naša saznanja, ali za sada ne bi otkrivala da li će se sigurno naći na velelepnom imanju.

- Tačno je da sam dobila poziv na uđem u "Zadrugu 2", ali ne bih iznosila puno detalja o tome. Ne znam kako bih se snašla toliko dugo u zatvorenom prostoru i to je jedan od razloga zbog kojih i dalje vagam oko svega toga. Mada nikad se ne zna, videćemo šta će biti, ali očekujte neočekivano - rekla je Macura za Rijaliti.