Sloba UDARIO na Kijinog bivšeg


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 25.07.2018 | 05:35


Sloba Radanović ugovorio je tezgu u Budvi, i to svega sto metara od lokala koji drži njegov suparnik Andrija Lazović. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Radanovića u Budvi na večeri nakon što je ugovorio svirku u lokalu koji je najveći konkurent Lazoviću.

Foto: printscreen/youtube.com

Odlučio je da se osveti...? Sloba

- Andriji je zasmetalo to što je Sloba zakazao svirku preko puta njegovog lokala "O sole mio" i to smatra direktnom provokacijom i udarcem na njegov posao. On zna da Sloba nakon učešća u "Zadruzi" puni sve živo, da su mu nastupi posećeni i da se traži karta više, pa mu je jadno da će napuniti i klub preko puta njegovog - govori dobro obavešten izvor.

Pevač ugovorio tezgu u klubu koji se nalazi u neposrednoj blizini lokala koji Andrija vodi

Foto: e-stock/, D.KADIĆ

Propašće zbog Slobe...? Andrija

Kako dalje saznajemo, sa Radanovićem će u "Rafaelu" 2. avgusta nastupiti i Teodora Džehverović, što je otežavajuća okolnost za Lazovića, koji se ovih dana bavi organizacijom programa u svom lokalu kako bi adekvatno konkurisao Radanoviću.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Ovo joj se neće dopasti... Kija

Kako bismo proverili detalje do kojih smo došli, pozvali smo Slobodana, koji je potvrdio da je ugovorio nastup.

- Tačno je da nastupam sa Teodorom 2. avgusta u Budvi i potrudićemo se da žurka bude odlična. Srećan sam što ću pevati u Budvi, gde je uvek sjajna atmosfera - rekao je Radanović za Srpski telegraf.