Kristina varala Slobu u braku?


IZVOR: D. L. - 23.07.2018 | 05:25


Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je snimak u kom se navodi kako je još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića Kristina Kockar navodno varala svog supruga još tokom 2016. godine.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kija Kockar i Sloba Radanović

Naime, devojka koja je sakrila svoj identitet obelodanila je stjuardesino dopisivanje sa izvesnim muškarcem po imenu Marko, iz kog se jasno vidi da su i te kako bliski. Devojka koja je želela da ostane anonimna objavila je i broj telefona Kockareve kao dokaz da je ona lično slala poruke.

Anonimna devojka obelodanila prepisku između stjuardese i izvesnog Marka, njenog partnera

- Ljubavi, sama sam. Hoćeš skoro? - samo je jedna od poruka koje je Kija navodno slala svom tadašnjem partneru dok je uveliko bila u braku sa Slobodanom.

Sa istog Instagram profilu objavljena je sporna prepiska na novootvorenom Jutjub kanalu sa dokazima, slikama i porukama Kijinog dopisivanja sa izvesnim Markom. Ispod video-snimka anonimna devojka stavila je i poduži opis u kom je prozvala Kockarevu da je javno varala Radanovića još na početku njihove veze. POGLEDAJ GALERIJU

- Kristina, zašto i dalje ne prestaješ da lažeš i praviš se fina? Zašto ne priznaš da si Slobu varala još na početku? Zašto konačno ne priznaš istinu? A da, znam, izvini. Zaboravila sam. To je zato što ti nisi to uradila javno, pa se tebi prašta! Stidi se! - navodi se na profilu.

Ispod video-snimka na Instagramu odmah se podigla prašina, pa se stvorila lavina komentara u kojima mnogi navode da se slažu sa ovim podacima.