ZA NJU SE SPEKULIŠE DA ĆE U ZADRUGU 2, a sada je pokazala VRELE FOTKE!


IZVOR: Republika - 20.07.2018 | 19:32


Potencijalna takmičerka "Zadruge 2" koja sa emitovanjem počinje u septembru, mogla bi da bude poznata rijaliti učensica koja je dobila ćerku sa dečkom svoje majke.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Pokazala čime raspolaže, a da li će sve to pokazivati u "Zadruzi 2"... ? Aleksandra

Naravno, reč je o Aleksandri Subotić za koju se spekuliše da bi mogla biti učesnica najpopularnijeg rijalitija u regionu, a da šok bude veći, navodno će u "Zadrugu 2" ući sa majkom Ljubom Pantović i ćerkom koju je dobila u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom Čabarkapom.

Foto: instagram.com/ljuba_champion

Možda će i ona sa ćerkom i unukom u "Zadrugu 2"... Ljuba Pantović

Interesantno je da je Aleksandra s Čabarkapom ušla u vezu dok je bila maloletna, a u trenutku kada je on bio dečko njene majke Ljube koja je tada baš njemu ostavila svoje ćerke na čuvanje kako bi ušla u rijaliti "Farma".

Ovoga puta bi svi mogli da se nađu u "Zadruzi 2", a Aleksandra je sada objavila i svoje nove fotografije s plaže, te je izvesno da će mnogi poželeti da je gledaju po 24 časa u rijalitiju.

Bujne grudi, ogromna guza su atributi koji dominiraju na Subotićkinim fotografijama koje je u toku današnjeg dana objavila na svom profilu na instagramu. Nakon ovoga, nema sumnje da će mnogi želeti ovo da vide i na svom ekranu.