KIJA KOD LAVA PAJKIĆA: Volela bih da se Luna i Sloba POMIRE!


IZVOR: Republika - 08.07.2018 | 19:32


Gostujući u emisiji "Kontravizija", pobednica Kristina Kija Kockar govorila je o svom braku sa Slobodanom Radanovićem, kao i o mogućnosti da se pomire. Ona je istakla da su šanse da se Sloba i ona pomire veoma male, ali da ipak postoje. Međutim, nije isključila mogućnost ni da se Luna i Sloba pomire, a za to je imala oštar komentar.

Foto: Promo foto

Kija Kockar i Lav Pajkić

Kija je istakla da Sloba mora da potpiše papire za razvod i da se njena odluka neće promeniti čak ni ako se budu videli:

- On će to sigurno potpisati, čak i da ne želi, ima pristisak javnosti, a i ja želim da potpiše. S jedne strane, to je bila njegova krivica, a sa druge, moj advokat je jednom to odložio. On može da potpiše papire i bez mene, treba mu 3 sekunde, ali želi da ja budem tu i da razgovaramo, još uvek razmišljam da li to da prihvatim - izjavila je Kockarova u emisiji Lava Pajkića.

Foto: Promo foto

Nije sigurna da li će se razvesti od Slobe... Kija

Ona je govorila i o svom poslu i mogućnosti da se vrati pozivu stjuardese:

- Prestala sam sa letenjem, dala sam otkaz i vratila se u Srbiju jer sam htela da stvaram porodicu. Neću se vratiti sigurno, bar ne za sada. Naporno je to, nemaš privatan život ni slobodnog vremena.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sloba želi da je vidi... Kockarova i Radanović

Pobednica "Zadruge" ovu titulu bez dileme stekla je zahvaljujući javnoj prevari Lune Đogani i Slobe Radanovića, a Kiju je Lav pitao i da li je u kontaktu sa suparnicom, kao i da li misli da će se njen suprug i blogerka pomiriti:

-  Luna i ja nismo u kontaktu i nećemo biti. Čak i kad sam mislila da budem OK sa njom, sve se promenilo. Zbog cele situacije ne mogu da bude u kontaktu sa njom, pogotovo zbog vređanja koje se desilo pred kraj. Ja bih volela da se njih dvoje pomire, to je karma za oboje. Samo što dalje od mene.