Profesorka iz Zrenjanina ukopala Lunu: SLOBO O ČEMU PRIČAŠ SA NJOM, KAD NE ZNA TABLICU MNOŽENJA!


IZVOR: Republika - 27.06.2018 | 12:43 >> 12:45


U emisiji "Amidži šou" gostovala je paklena trojka to jest neverni suprug Sloba Radanović, povređena supruga Kija Kockar i ljubavnica Luna Đogani,a niko nije ni slutio da će se u program uključiti profesorka iz Zrenjanina koja poznaje bračni par i koja je pevaču tom prilikom postavila škakljivo pitanje!

Foto: printscreen/TVPink

Kija Kockar

- Zrenjanin navija za Slobu i Kiju, zajedno, u paketu. Imam direktno pitanje za Slobu. Prvo da čestitam Kiji na pobedi, divna je, a tako i Sloba sa njom u paketu, naravno - rekla je žena.

- A pitanje za Slobu. Rekao si da nije u lepoti sve. Slažem se. Reci mi, pošto sam profesor u školi, srednjoj školi, u Zrenjaninu, reci mi pet oblasti nauke ili informisanosti da bi pričao sa Lunom? Šta možeš sa njom da pričaš? Šta možeš sa njom da pričaš, o čemu? - upitala je Milica.

- Ja se izvinjavam, samo, koja srednja škola je u pitanju? - pitala je Kija Milicu.

Foto: printscreen/TVPink

Sloba Radanović

- Znam i tebe, a znam i Slobu. Znam koliko su elokventni, znam koliko su pametna deca. Sloba je divno dete, Kija isto, pa me zato interesuje o čemu možeš, dušo moja, da pričaš sa Lunom? Pogledala sam nekoliko puta Zadrugu i videla sam da tablicu množenja nije znala, a to deca u drugom razredu uče. Ne potcenjujem Lunu, daleko bilo, ali ipak si ti dete koje treba da ima jaku ženu pored sebe, i sad da budeš Kiji, nema veze ako se i razvedete, ne možemo mi da utičemo na to, ali da budeš ti njoj podrška kako je ona tebi bila dušo moja. Hvala vam puno na uključenju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

- Ja ne želim da delujem sad, nešto, potcenjivački. Luna je u nekim situacijama ispala zrelija od mene. Imali smo dosta tema za razgovor. To što se ona u nekim oblastima možda pokazala kao neinformisana. Ne znam, stvarno, imali smo dosta tema za razgovor i čak je ona meni dosta odgovora na pitanja dala, tako da, stvarno... Da l' treba da nabrajam sfere, sad? - zbunjen je bio Sloba.