Ana Korać oplela po Slobi: VOLI KIJU, A ONDA LJUBAVNICI POKLONI ČOKOLADU!


IZVOR: Republika - 30.05.2018 | 13:49


Sinoćno priznanje Slobodana Radanovića u emisiji "Amidži šou" da voli svoju suprugu Kristinu Kockar, a potom i njegovo izjavljivanje ljubavi bivšoj devojci Luni Đogani izazvalo je veliki zabunu kod svih zadrugara.

Foto: printscreen/youtube.com

Ana Korać

Otkad su se probudili, ljubavni trougao je bio glavna tema stanara Bele kuće. Oni osuđuju pevačev postupak, a tokom popodneva nekolicina zadrugara se okupila oko jezera, pa su ponovo komentarisali novonastalu situaciju. 

Ana Korać, Milan Milošević i Zorica Marković su bili glavni pokretači ove priče, pa su jedni drugima ispričali svoje viđenje. 

- Kakvi su ovo prevaranti. Ovo ide u istoriju. On je sinoć išao za Lunom, pa su bili u wc-u, a onda sedeli ovde - prepričavao je Milan.

- Ja, kao njena najbolja drugarica ne razumem ništa, ko koga laže. Bar neka kaže "Pričaću sa Kijom, sada ne mogu sa Lunom, bolje neka kaže, nego da ispadne smešan. Sloba voli Kiju, a ne može bez Lune - prokomentarisala je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljubavni trougao

- Sve lažu, ja sam bio pored nje, povraćala je vodu, nije bilo hrane -prokomentarisao je Milan. Sloba ubeđuje Kiju da će biti zajedno. On kaže da hoće da da šansu i da se dogovore i onda da čokoladu ljubavnici. Jedini problem je on, ni Luna, ni Kija, nego on - zaključila je Koraćeva. 

Kako će se odvijati situacija između ljubavnog trougla tokom narednih dana i sa kim će pevač izaći iz rijalitija, ostaje da saznamo.