ANDRIJU MUVA POZNATA MANEKENKA: Završio sa Kijom!


IZVOR: - 28.05.2018 | 19:00


Andrija Lazović, bivši dečko učesnice "Zadruge" Kristine Kije Kockar poručio je za portal Republika.rs da ne namerava da se pomiri sa njom nakon što bivša stjuardesa izađe iz poznatog rijalitija. Kijina izjava da voli samo jednog čoveka - svog muža Slobodana Radonovića - izrevoltirala je poznatog Crnogorca do te mere da joj je poručio da posle "j*banja nema kajanja".

Foto: printscreen/TVPink/instagram.com/andrijalazovic_bu2

Andrija Lazović i Kija Kockar

- Nisam razmišljao o tome da zovem Kiju kada izađe iz "Zadruge", a ako ovo sve radi zbog rijalalitija i ako bude želela da se pomiri sa mnom imam da joj poručim da "posle j*banja nema kajanja". Tako da od toga nema ništa - izjavio je Lazović za portal Republika.rs i nastavio:

- O njenoj porodici mislim sve najbolje, čuo sam se sa Kijinom majkom Nadicom nakon sahrane Kristinog oca.

Kako je u toku učešća bivše stjuardese u " Zadruzi" i on postao jako popularan, a po mnogima i najpoželjini muškarac, zanimalo nas je da li ga žene jure više nego što su to radile pre ovog šoua:

- Ne, naročito. Svaki normalan muškarac u Budvi može da nađe devojku. Jedni što mi se sada nabacuju mnoge poznate pevačice i manekenke - rekao je Andrija za portal Republika.rs.