ANDRIJA ILI SLOBA? Kija donela odluku S KIM NASTAVLJA ŽIVOT!


IZVOR: Republika - 07.05.2018 | 09:03


Poslednjih dana Kristina Kockar i Slobodan Radanović veoma su se zbližili, a pevač je raskinuo sa Lunom Đogani zbog čega su mnogi mislili da će doći do pomirenja između njegove žene i njega. Međutim, Kristina Kockar takođe odlučuje, a ona je otkrila da li će posle "Zadruge" biti sa Andrijom Lazovićem ili Slobom Radanovićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Doživljavala nervne slomove zbog Slobe, a onda odlučila da li ga ostavlja... Kija Kockar

- Čula sam komentare da je on taj koji se igra sa svim tim, a onda se i ja nekad zapitam da li je sve to tako. U nekim stvarima ne mogu da ga provalim, ali sam uspela da ga upoznam dosta dobro ovde. Odlučila sam da jednostavno on i ja ne možemo biti zajedno baš iz tih nekih razloga. Čak i njegovo pokajanje ne može da izbriše neke stvari koje sam ja videla u njemu i, jednostavno, ne želim takvog čoveka pored sebe. Ima on svojih kvaliteta, ali hoću da zadržim za sebe šta sam to uvidela. Dovoljno je da i ja posumnjam da je to neka njegova igra. Nisam upućena šta se desilo, niti me zanima, a razmišljam o tome samo kad sam se ja poslednji put osećala srećno, a to je bilo kad sam bila napolju i kad sam bila pored Andrije. Razmišljala sam šta želim u svom životu. Ne želim njega koji je tmuran i takav kakav je i to što mi je uradio meni je to katastrofa. Prelomni trenutak u mom životu je da nešto učinim za sebe. Čula sam da je njoj rekao da treba da razmisli, ne znam o čemu. Znam da se njegov odnos prema meni promenio, ne znam zašto - ispričala je Kija Katarini Nikolić, a potom dodala da ne misili da će Lunina i Slobina veza opstati. 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

On je usrećio Kiju... Andrija Lazović

Foto: printscreen/TVPink

Kija ne može da mu oprosti... Sloba Radanović

- Iskreno, ja stojim iza svega, to neće trajati, to sam odmah rekla. Jedina prava ljubav postojala je između mene i njega. To nije prava ljubav, to je zatvoren prostor. Pruženo mu je nešto što nije imao od mene u tom trenutku. To je neko moje mišljenje, e sad - ja mislim tako, ali to morate njega da pitate. Iskreno, ja mislim da on nikad neće biti iskren i da je pogrešio neće nikad priznati, ali mislim da je shvatio, a to više nije moj problem. Ja sam njemu prijatelj i ostaću, ali moram da mislim malo i na sebe. Osušila sam se od nerviranja i zbog njega i ne želim to sebi više da radim - zaključila je Kija koja je na kraju odabrala Andriju.