Andrijanina majka: OVO NIJE PRVI PUT DA JE DUŠKO PSIHIČKI MALTRETIRA!


IZVOR: pink.rs - 04.05.2018 | 16:23


Otac Andrijane Radonjić - Duško, protivi se vezi svoje ćerke sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom zbog njegovog konzumiranja lakih droga. Pevačicu su tatine reči jako pogodile, a mnogi smatraju da je otac psihički maltretira s obzirom na grub način na koji joj se obraća! Evo šta na to kaže njena majka Nela koja je razvedena od Duška.

Foto: printscreen/TVPink

Andrijana Radonjić

- Ja sam u startu bila protiv toga da ona uđe u tu vezu sa Đekosnom posle toliko meseci, ništa mi tu nije bilo jasno. S druge strane, naravno da bih ja bila uz Andrijanu i nikad se ne bih odrekla nje kao što je to Duško prokomentarisao. To su takve nebuloze. Naravno da bih ja bila uz svoje dete i pokušala da shvatim neke stvari, kao i da joj ukažem na greške - kaže Andrijanina mama za naš portal i dodaje da osuđuje Duškovo ponašanje prema njihovoj ćerki u rijalitiju.

Foto: printscreen/TVPink

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić

- Ono što radi Duško Andrijani je psihičko maltretiranje. To sigurno misli svako normalan. Malo više je preterao, imao je on i ranije takve ispade, i ja iz tog razloga i izbegavam da dajem izjave za medije, ne želim da imamo mi probleme sa njim kad izađe iz rijalitija. Nije prvi put da on Andrijani priređuje takve scene, ali sada je to javno. Naša situacija sa njim je komplikovana, a meni je moje ćerke žao zbog svega što preživljava, ona je ponižena tamo bez razloga - rekla je Andrijanina majka Nela za Pink.rs.

Foto: printscreen/instagram

Duško Radonjić