Kija: Sloba ne sme zbog roditelja da se pomiri sa mnom!


IZVOR: E. S. T. - 27.04.2018 | 05:15


Kristina Kija Kockar ubeđena je da je njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović i dalje voli, ali da ne sme da se pomiri s njom zbog roditelja.

Foto: printscreen/TvPink

Kija Kockar

Stjuardesi je tokom jučerašnjeg dana bilo toliko loše posle svađe s pevačem da je zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja reagovala produkcija, koja ju je odvela iz "Zadruge" da bi joj bila ukazana pomoć lekara.

Ona u njegovim očima vidi da bi se on njoj vratio, ali ne može zbog roditelja i svega što se desilo

Kristina se vratila u rijaliti tek uveče, ali je odmah legla u krevet da se odmori, a prva ju je posetila Zorica Marković, koja ju je pitala kako se oseća i da li joj nešto treba. Ona je samo odmahivala glavom, ne želeći da razgovara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sloba Radanović

Jedini koji je uspeo da joj priđe i od nje sazna šta se dešavalo dok je bila odsutna bio je novinar Milan Milošević. Oni su razgovarali neko vreme, a on je za stolom ispričao šta mu je Kija rekla kada se vratila u "Zadrugu", gde je bila i šta je radila.

- Bila je tamo jako dugo. Prvo su joj dali infuziju. Kija razgovarala i sa psihijatrom. Ona kaže da joj je od sada sve jasno i ona će progovoriti o svemu. Priznaće da je neke stvari vezano za Slobu iznela u afektu, psihijatar joj je rekao da govori istinu i da bude iskrena. Ona u njegovim očima vidi da bi se on njoj vratio, ali ne može zbog roditelja i svega što se desilo - rekao je Milan Milošević za stolom pred svim zadrugarima.