KIJA PLAKALA PA KAZALA LUNI: Ja bih za Slobu život dala, ovo sa Andrijom nije za poređenje!


IZVOR: Republika - 24.04.2018 | 12:50


Razgovor koji su sinoć vodile Kristina Kockar i Luna Đogani odužio se do u sitne sate, ali su zadrugarke razmenile dosta informacija o njihovom zajedničkom voljenom muškarcu Slobi Radanoviću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Razgovarale kao žena s ženom... Luna i Kija

Zbog svega što joj je Luna kazala, ali i što je sama izgovorila Kristina je u jednom trenutku počela da plače:

- On misli da je tebi ovo dobro došlo da ga se otkačiš i da ga skineš sa grbače. Lakše mu je da misli da on nije toliko pogrešio koliko je stvarno pogrešio. Činjenica je da on tebe voli kao osobu. Ti moraš da razumeš, ja sam se zaljubila, ja stvarno njega volim - govorila je Luna dodajući da je Sloba mnogo plakao kada je Kija ušla u rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nije mogla da zadrži suze... Kija Kockar

Ovo je Kockarovu duboko pogodilo, te je zaplakala:

- On misli da ja sve ovo foliram. Nisi ti meni ništa kriva, više su drugi ljudi krivi za naš razlaz - bila je iskrena Kristina koja je dodala:

- Ja bih život dala za njega, i sada bih dala život za njega. Ovo sa Andrijom ne može nikako da se poredi sa njim, u ovom trenutku, ne znam za kasnije. Sve bih učinila za njega. Postoji taj morbidni romantizam u meni, ja ću za svog muža sve da učinim, pa čak da ga pustim da bude srećan - govorila je Kija kojoj je Luna udelila savet:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok su Kija i Luna razgovarale, Sloba spavao

- Nemoj da dozvoliš nikad više da se toliko prepustiš i toliko da radiš sve umesto nekoga - posavetovala ju je Đoganijeva, ali se ovo stjuardesi nije dopalo:

- Nemoj to da govoriš, jer ćeš doći ti u tu situaciju. Ja ga znam i te kako, znam šta tačno misli i šta oseća. Zato sam i rekla da nećete opstati, pre ćete raskinuti zbog toga nego što ćeš saznati da te je prevario. On ni ovde ne koristi sve što može. On dozvoljava da njegov privatan život utiče na poslovni, ne zna to da odvoji. To je dobro za svaku osobu, ali on nije takav. Da je bio fer prema meni, ja bih mu pomogla i ovde. Bila sam spremna da samo potvrđujem ono što on govori, a pošto nije bio fer, onda sam odlučila da iznesem istinu. To je bila moja greška i u braku, stavljala sam njega ispred svega - izjavila je Kristina.