MILJANA KULIĆ OSTAJE BEZ SVIH HONORARA: Prekršila glavno pravilo Velikog šefa, ovo se ne toleriše!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.05.2024 | 21:45


Miljana Kulić nije želela da učestvuje u današnjoj emisiji, zbog čega će snositi posledice.

Foto: Printskrin
MILJANA KULIĆ OSTAJE BEZ SVIH HONORARA: Prekršila glavno pravilo Velikog šefa, ovo se ne toleriše!

Učesnica rijalitija Elita, Miljana Kulić, privukla je pažnju gledalaca kada je tokom emisije "Pitanja gledalaca" zaspala usred programa, što će je koštati, s obzirom da ovo nije dozvoljeno po pravilima Velikog šefa.

Publika je burno reagovala na ovaj potez, izražavajući svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, dok su se i ostali učesnici emisije iznenadili ovakvim ponašanjem. 

Iako se produkcija još uvek nije oglasila povodom ove situacije, korisnici društvenih mreža su uveliko krenuli da spekulišu o novčanoj kazni. Naime, mnogi su se pitali da li je Kulićeva svesna da će iz Elite izaći praznih džepova, s obzirom da neretko ignoriše emisije i ne učestvuje u programu.

 

 

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će novčana kazna imati efekta na ponašanje ove kontroverzne učesnice.

Podsećamo, nakon što je Miljana Kulić u sinoćnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" saznala da se Nenad Macanović Bebica konsultovao sa Markom Đedovićem prilikom potpisivanja ugovora, potpuno je pobesnela, pa krenula da pravi haos, a odmah se nameračila na njegov krevet, pa je otišla u spavaću sobu, pokupila svoju posteljinu i zauzela nekadašnji krevet Teodore Delić i Bebice.

Potpuno je premestila svoje stvari, pa se vratila u pušionicu, nakon čega je Bebica saznao šta je Kulićeva učinila. Istog trenutka je otišao i pobacao joj posteljinu sa kreveta, dok ga je ona pratila u stopu, zajedno sa obezbeđenjem, koje je moralo da interveniše i spreči totalnu katastrofu.

BONUS VIDEO: