LEPI MIĆA IZVREĐAO PAROVE "ELITE" ZA SVE PARE! Pevač otkrio šta mu je najgadnije, pa se najviše obrušio na Stanislava i Maju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.04.2024 | 22:45


Ne znam šta je ovim ljudima, kako se ponašaju i da li misle na sve one ljude koji su im napolju, pričao je pevač.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
LEPI MIĆA IZVREĐAO PAROVE "ELITE" ZA SVE PARE! Pevač otkrio šta mu je najgadnije, pa se najviše obrušio na Stanislava i Maju!

Učesnik Elite Lepi Mića kaže da je zgrožen onim što vidi kada su parovi u rijalitiju u pitanju, pa tvrdi da se to nekad nije ni u filmovima za odrasle moglo videti! On tvrdi da su mu najgori po ponašanju Stanislav Krofak i Maja Marinković, iako su mu u neku ruku do skoro bili simpatični.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića

 

- Ne znam šta je ovim ljudima, kako se ponašaju i da li misle na sve one ljude koji su im napolju. Mučno je da se gleda ovo ponašanje omladine, ovo nekad nije bilo ni u filmovima za odrasle. Maja i Stanislav su mi do skoro bili još i simpatični, a sad kako je krenuo se*s svakog dana, onda se trudim da ne gledam šta rade i više ih ne simpatišem. Ove druge ne bih ni da komentarišem, pogotovo ne Bebicu i Teodoru Delić. Drugo je u emisijama, tada se od nas traži da pričamo o njima, ali mimo toga se distanciram - rekao je on.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Inače, Lepi Mića je nakon emisije "Nominacije" odlučio da posavetuje Stanislava Krofka da raskine što pre sa Majom Marinković jer smatra da se ljubavnim odnosim sa njom kanali i da može mnogo bolje da se pokaže u rijalitiju. 

Iako je Mića na sve moguće načine pokušavao da dočara Stanislavu da mu Maja ne treba i indirektno ga upućivao da se više posveti temi sa bivšom devojkom Mionom Jovanović, Krofak je odlučio da svoj stav ne menja i da se drži priče kako ga mlada pevačica sa kojm je bio ne zanima više. 

BONUS VIDEO: