MIONA PORUČILA ŠA DA "ZAUDARA", PA GA POSLALA NA TUŠIRANJE: Reper doživeo najveći blam svih vremena, zbog veze se totalno zapustio!


IZVOR: Republika/M. I. - 12.04.2024 | 05:45


Miona Jovanović je na sve načine pokušavala da otera Ša na tuširanje, pa mu stavila do znanja da mora da povede računa o higijeni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA PORUČILA ŠA DA "ZAUDARA", PA GA POSLALA NA TUŠIRANJE: Reper doživeo najveći blam svih vremena, zbog veze se totalno zapustio!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imali su jednu od najskandaloznijih svađa u Eliti, kada je pevačica poslala repera na tuširanje, kako ne bi "smrdljiv" išao na proslavu rođendana, koja se održala nešto kasnije u rijalitiju.

Naime, Ša je i dalje bio nervozan zbog hipotetičkog pitanja o Rajskom ostrvu, na koje treba Miona ići sa Stanislavom Krofakom Panterom, pa je nastavio da histeriše, a Miona mu je skrenula pažnju na higijenu:

- Idi pitaj Ivana za cigaru sad - rekla je Miona.

- Pitaću, hoćeš da se tuširam ili nećeš - rekao je Ša i bacio peškir.

- Pitaj za cigare, budi smrdljiv ako hoćeš - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Vidiš da sam razluđen i pitaš me za cigare - histerisao je Ša, koji je redom bacao svoje stvari.

- Idi tuširaj se i ne bacaj mi te cigare - rekla je Miona.

- Idi ovo, idi ono - rekao je Ša.

- Mrš, bre, idi bacaj - rekla je Miona.

- Idi, bre, na Rajska ostrva - rekao je Ša.

- Smiri se, rođendan ti je - rekao je Mića.

- Daj cigaru, ja krenem zbog nje da se tuširam, ona mi traži cigaru - rekao je Ša.

Kako su mnogi komentarisali, ovo je možda i najveće poniženje, koje je reper dozvolio sebi pred kamerama, s obzirom da je važio za jednog od najpedantnijih učesnika ikada, a onda se potpuno zapustio i skoncentrisao samo na devojku, koja ne mari za njegove emocije i namerno izaziva drame, što su primetili i članovi porodice Nenada Aleksića Ša.

BONUS VIDEO: