ANELI REŠILA DA ŠUTNE JANJUŠA ZA SVA VREMENA! Urnisala ga za crnim stolom! On skočio, pa poručio samo jedno!


IZVOR: Republika/ D. L. - 11.04.2024 | 11:15


Ne mogu više da gledam u pasulj da li ću da ostanem sa Janjušem ili ne!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI REŠILA DA ŠUTNE JANJUŠA ZA SVA VREMENA! Urnisala ga za crnim stolom! On skočio, pa poručio samo jedno!

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da je rešila da se više ne potresa oko toga da li će sa Markom Janjuševićem Janjušem ostati u super odnosima, s obzirom na to da više ni sami ne znaju koliko puta su raskinuli.

Izlaganje Ahmićeve ostavilo je utisak na Janjuša, iako nije hteo previše da se petlja s njom u rasprave.

- Ne mogu više da gledam u pasulj da li ću da ostanem sa Janjušem ili ne. Čovek je pokazao da na njega ne mogu da se oslonim, odnosno da mogu povremeno, a to nije nešto što mene čini srećnom. Ne bi da izađem odavde i da me ljudi pamte kao neodlučnu ženu. Više mi je muka da ga čekam da se on sredi i predomisli. Mislim, naravno da sam tu za njega kada mu je teško zbog gubitka brata, ali i on će morati da nastavi dalje. Moraće da bude jak zbog ćerke i porodice. Neće niko drugo da stane na noge umesto njega, to mora svima da bude jasno - pričala je Aneli, a Janjuš se samo na kratko nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ne bih da širim ovu priču jer je svima jasno da ja hoću sada da budem u miru sa samim sobom i sa ljudima ovde. Distancirao sam se od Aneli, ne diram je, a ona žena, svaki trenutak koristi da mene podbada. Neću da nasedam na takve priče, ne zanima me šta ona misli, tako da i sada kratim priču.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Inače, rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkako je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem koristi svaku moguću priliku da nervira Maju Marinković i meša se u njenu vezu sa Stanislavom Krofakom. Iako i dalje drugaricama govori da ima osećanja prema Janjušu, njenai postupci prema Panteri ne govore tako, zbog čega trpi žestoke osude i kritike na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: