ŠOK OTKRIĆE! Evo šta se nalazi na SNIMKU Mine Vrbaški iz aviona - Sada je sve JASNO! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 27.03.2024 | 05:45


Poznata tiktokerka otkrila šta se zapravo desilo na snimku Mine Vrbaški!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
ŠOK OTKRIĆE! Evo šta se nalazi na SNIMKU Mine Vrbaški iz aviona - Sada je sve JASNO! (VIDEO)

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a danas je šokirala svoje pratioce na Instagram. Naime, ona je objavila klip koji je usnimila dok je letela avionom. Kako Mina navodi, videla je vanzemaljce, a njeni pratioci su je uveravali u suprotno, dok je ona bila sigurna da je videla posetioce sa drugog sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

Ljudi, ja sam danas nešto neverovatno snimila dok sam letela. Vidite vi ovo. Ovo sam ja, inače, snimila pa sam snimila ponovo ekran da vam približim i uveličam, da vidite šta se dešava sa ovim... - započela je Mina, pa nastavila:

- Da li su ovo vanzemaljci? Pogledajte vi ovo. Sat i po vremena sam imala vremena i uživala sam u pogledu čudnih nebesa. Da - poručila je Vrbaški.

Nakon ovog snimka, koji je postao viralan na društvenim mrežama, oglasila se tiktokerka Aleks, koja je inače studentkinja astrofizike. Aleks vrlo često objavljuje video snimke na temu o vasioni, galaksiji, ali i čudnim pojavama na zemlji. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mina Vrbaški

 

Tako je ona objasnila šta se zapravo videlo na snimku koji je Mina Vrbaški objavila:

- Ta stvar je jako česta pojava, nije vanzemaljac, već samo drugi avion koji ide ispod tebe, samo u drugom pravcu. Pogledaj opet i videćeš to. To što je iza njega tu tragovi, koje vidiš sa zemlje. To je jako zanimljiv fenomen, ali je jako čudan! Jako puno letim i viđam ovo često, ovo može da se potvrdi ko leti, da se viđa svakodnevno - ispričala je tiktokerka Aleks. 

 

 

BONUS VIDEO: