TRUDNA ALEKS RASKRINKALA FILIPA CARA: Pukla ISTINA pred porođaj, ovo je dugo KRILA od javnosti (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 24.03.2024 | 09:20


Oglasila se Aleksandra Nikolić, direktno se obratila Filipu Caru!

Foto: YouTube/Printscreen
TRUDNA ALEKS RASKRINKALA FILIPA CARA: Pukla ISTINA pred porođaj, ovo je dugo KRILA od javnosti (FOTO)

Aleksandra Nikolić, koja se nalazi nekoliko dana pred porođaj, podelila je na svom Instagram profilu svoje emotivno stanje i objasnila kako stvari stoje između nje i oca deteta, Filipa Cara. Njihov odnos je prošao kroz turbulentne faze, uključujući veridbu u rijalitiju, raskid, pomirenje, i zajednički život koji se neslavno završio. Međutim, uprkos svim izazovima, Aleksandra je nedavno otkrila da su u odličnim odnosima zbog devojčice koju čekaju, a sada je jednom objavom potvrdila i ljubav prema Filipu.

Naime, pesma koju je podelila sa stihovima pesme "Moj si, nek si najgori" koju izvodi Aleksandra Mladenović, a oni glase: "Volim te baš takvog kakav jesi", što je odmah izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić i Filip Car se pomirili?

Podsećanja radi, Filip Car je nedavno javno otkrio kada će se Nikolićeva poroditi i na svet doneti njihovu ćerkicu.

- Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je bivši zadrugar nedavno.

BONUS VIDEO: