PREPOZNAJETE LI UČESNICU ELITE? Pozirala sa našim poznatim glumcem, slika PROCURILA JAVNO! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 19.03.2024 | 05:45


Majka Anđele Šparavalo nastavlja da objavljuje detalje iz privatnog albuma!

Foto: shutterstock
PREPOZNAJETE LI UČESNICU ELITE? Pozirala sa našim poznatim glumcem, slika PROCURILA JAVNO! (FOTO)

Učesnica "EliteAnđela Šparavalo postala je glavna tema u domaćoj javnosti zbog svoje istopolne emotivne veze sa Bojanom Pavlovićem i sukoba sa porodicom. Međutim, njena mama je nedavno objavila staru fotografiju na kojoj je Anđela pozirala sa popularnim srpskim glumcem Milanom Vasićem, otkrivajući da je Anđela oduvek bila vesela i nasmejana devojčica.

Mama Aleksandra je podelila je ovu sliku kako bi svima dokazala da je Anđela oduvek bila vesela i razigrana devojčica, što potvrđuje i stara fotografija na kojoj se smeje u zagrljaju sa glumcem Milanom Vasićem. Na društvenim mrežama pokrenula se lavina komentara, a mnogi smatraju da je ovo još jedan potez iz očaja njene majka koja ne zna kako da se izbori sa strašnim stvarima koje joj ćerka iz dana u dan priređuje. 

Foto: instagram.com

Anđela Šparavalo i glumac Milan Vasić

Inače, u nedavnom izdanju emisije "Premijera Vikend Specijal" emitovani su kadrovi sa imanja koje se pominjalo, a tamo se nalazio samo voćnjak. 

- Ovo bi trebalo da bude voćnjak porodice Šparavalo. Naime, ne mogu to sa sigurnošću da tvrdim jer mi je Anđelina baba rekla da se on nalazi tri kilometar od grada i po opisu meštana to bi trebalo da je to. Ako je ovo taj voćnjak, jedno je sigruno da ovde, na ovom placu vikendica ne postoji, tačnije da Anđelini roditelji govore istinu - rekao je reporter koji je nakon toga pokušao da dobije majku Anđele Šparavalo koja je bila nedostupna.

Foto: ST/Dragan Kadić, TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo

BONUS VIDEO: