KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI U AKCIJI: Gaze i po MRTVIMA zbog intimnih odnosa! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 17.03.2024 | 16:45


Da li je moguće da nemaju ni trunku poštovanja?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI U AKCIJI: Gaze i po MRTVIMA zbog intimnih odnosa! (FOTO)

Nakon nedavnih spekulacija o raskidu na imanju u Šimanovcima, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš iznenadili su javnost novim obrtom u "Eliti" - njih dvoje su završili pod istim pokrivačem. Ova neočekivana promena došla je nakon što su oboje javno izrazili želju da okončaju njihov odnos. Međutim, kako stvari sada stoje, čini se da su njihove reči ipak bile podložne promeni jer su zajedno završili u istom krevetu.

Iako su Aneli i Janjuš nedavno bili odlučni u nameri da okončaju svoju vezu, te su se tom prilikom i zakleli u svoje najmilije da neće biti ponovo zajedno, njihova najnovija situacija izazvala je mnogo pitanja među fanovima. Da li je ovo samo privremeni preokret ili će njihova ljubavna priča doživeti novi početak, ostaje da se vidi. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, tokom jedne od svađa, Aneli Ahmić se čak zaklela i u svoju ćerku da je kraj njihovoj vezi, dok se bivši košarkaš zakleo u pokojnog brata, ali izgleda da su još jednom slagali cimere i brojnu publiku. Janjuševa izjava o tome kako zakletva u dete nije bitna, kao i starletina zakletva u ćerkicu Noru, dodatno su podgrejale sumnje u iskrenost njihovih obećanja i razbesnele javnost.

"Ološ se četiri puta zaklela u Noru, dok Janjuš misli da zakletva u dete nije bitna. Lažovi i foliranti baš pristaju jedno drugom", stajalo je u objavi sa  sve kompilacijom njihovih izjava.

BONUS VIDEO: