ŠTA SI TO PRIČAO MAJI?! Aneli kipti od besa! Napala Janjuša zbog priče da je bivšu zvao u krevet! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.03.2024 | 16:45


Odnos učesnika Elite sve zategnutiji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠTA SI TO PRIČAO MAJI?! Aneli kipti od besa! Napala Janjuša zbog priče da je bivšu zvao u krevet! (FOTO)

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da su joj cimeri rekli da je Marko Janjušević Janjuš zvao Maju da ode kod njega u krevet, pa mu je za to skrenula pažnju. Situacija se ipak odmah smirila jer je Janjuš objasnio na šta je mislio, kao i da je bio ironičan kad je Maji sve rekao.

- Šta je to bilo sinoć? Šta si rekao Maji i gde si je zvao - pitala je Aneli, pa je Marko odmah zaustavio:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Dakle preneli su ti. E pa nisu lepo... Maji sam rekao ironično da krene sa mnom u krevet jer je blenula u mene kao da me prvi put vidi u životu. Ne brini ništa, nećemo da imamo trojku sa Majom, iako mi se obe penjene na glavu. Ima da vas upalim! 

Inače, veza Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša danima je na klimavim nogama, a Ahmićeva uveliko razmišlja da spakuje stvari i napusti rehab, gde inače boravi sa Janjušem. Tokom sinoćnje emisije, Aneli je u jednom momentu skočila na Janjuša, pa krenula da ga napada, dok su ostali ukućani šokirano posmatrali ovaj prizor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Aneli i Janjuš ne uspevaju da pronađu zajednički jeziv i rešenje za njihove probleme, kojih je iz dana u dan sve više. 

Dok Aneli njega optužuje za sopstvenu propast, on je više puta naglasio da je za sva vremena završio sa njom i da joj se neće više vraćati, međutim, kako je već poznato, Janjuš nije neko ko čvrsto stoji iza svojih reči i stavova, pa je tako Aneli lako uspela da ga vrati i natera da pogazi svoje obećanje.

BONUS VIDEO: