GLEDAO SAM KAKO TRČIŠ ZA VINJAKOM! Lepi Mića urnisao Ivana Marinkovića! Podsetio ga kako se alkoholisao! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 02.03.2024 | 21:45


Mića brutalan prema Ivanu!

Foto: RTV PINK printscreen
GLEDAO SAM KAKO TRČIŠ ZA VINJAKOM! Lepi Mića urnisao Ivana Marinkovića! Podsetio ga kako se alkoholisao! (FOTO)

Učesnici Elite Lepi Mića i Ivan Marinković napravili su haos kada su se za crnim stolom posvađali, pa je letelo perje zamalo! Naime, oni su ušli u verbalni sukob, pa je Mića Ivana podsetio namerno na to kako se ranije alkoholisao, dok nije odlučio da se okane svih poroka.

- Ja sam u detinjstvu imao veliku tragediju kada je moj otac otišao da brani Srbiju. Mi nemamo grob svog oca, ali je ponosno stao i rekao: "Sine, ja idem da branim svoju otadžbinu za razliku od dede matorog - rekao je Ivan.

- Ovaj čovek spominje čokanjče, čokanjče, čokanjče - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

 

- Ti si pobega iz Sarajeva, jer mali Mića nije mogao da brani svoju otadžbinu - rekao je Ivan.

- Pozdrav iz Knez Mihailove - rekao je Lepi Mića.

- Ti ne živiš u Knez Mihailovoj. Što lepo ne ustaneš i ne kažeš ljudima da lažeš? Pitanje je gde je tebi kuća, izmišljaš sve i svašta, ko zna gde ti je prava adresa, sigurno negde van Beograda - rekao je Ivan.

- Ovaj čovek je trčao za vinjakom. Sećam se kako su ga nalazili pijanog po gradu! Gledao sam i ja sve to. Čovek se teturao, nisi mogao da ga uhvatiš ni za glavu, ni za rep. To je bilo jedno jezivo stanje. Nema veze, neću da pričam o tome, ali moram da mu pomenem kad ga ovako uhvate vile! Trčao je za vinjakom kao Brzi gonzales! Jelena Ilić sve zna, ali je rešila da ćuti. Normalno i razumem, oni su ipak par - rekao je Mića.

BONUS VIDEO: