POTPUNO RASKRINKANA ANELI AHMIĆ: Kompletna ISTINA o RAZVODU isplivala na videlo, OVO je glavno oružje Asmina Durdžića!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.03.2024 | 11:15


Aneli Ahmić priznala da je svakako planirala izdaju Asmina Durdžića.

Foto: TV Pink
POTPUNO RASKRINKANA ANELI AHMIĆ: Kompletna ISTINA o RAZVODU isplivala na videlo, OVO je glavno oružje Asmina Durdžića!

Prošle noći voditeljka Ivana Šopić podigla je Aneli Ahmić kako bi objasnila sve o njenim osmesima prethodnih dana, kojima je kod ostalih takmičara, ali i gledalaca izazvala sumnju da je ostavila prostor o pomirenju sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem.

Aneli Ahmić je progovorila o razvodu od Asmina, te je istakla da je ona znala da će doći do pucanja braka. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Pričaju mnogi po kući da ih je tvoj osmeh naveo da sumnjaju i da si dala za pravo ljudima da svašta misle - pitala je voditeljka.

- Imaju pravo da misle šta žele. Ja sam se smejala Milanovim facama, bila sam umorna, ne znam šta se pričalo...Meni jeste to smešno, znam ga napamet, mogu da kažem šta danas piše, juče, šta će se dešavati u nekom narednom periodu. Sa Asminom nisam imala vremena za te neke strasti i to, tako da ja nisam ni približno osećala tu hemiju kao što osećam sa Janjušem...Kada sam ja govorila da ne volim njega ni približno kao Janjuša, hajde da ne pričam samo o ljubavi, hajde da pričamo o energiji i o ljubavi - rekla je Aneli.

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Janjuš, Asmin Durdžić, Aneli Ahmić

 

- Ti čak i da kažeš da si ga volela više, niko ne bi mogao ništa da ti kaže, jer ti je bio suprug. I da je tako - rekla je voditeljka.

- Tako je. Ja sam znala da će kad tad doći do našeg razvoda koji sam ja odugovlačila zbog Nore. Volela sam ga, nisam se mogla tako lako odvojila, nije lako sesti u auto i otići s detetom - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: