ŠA I VANJA SE POKAJALI ZBOG RAZVODA?! "Kad smo se sreli na sudu vratilo se sve..." Ove detalje iz sudnice je reper PREĆUTAO Mioni!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.02.2024 | 15:45


Reperova sada već bivša supruga otkrila detalje iz sudnice!

Foto: Pink
ŠA I VANJA SE POKAJALI ZBOG RAZVODA?! "Kad smo se sreli na sudu vratilo se sve..." Ove detalje iz sudnice je reper PREĆUTAO Mioni!

Nakon što je Nenad Aleksić Ša nakratko napustio "Elitu" kako bi potpisao papire za razvod i zvanično postao slobodan, prilikom čega je imao verbalni sukob sa dojučerašnjom suprugom Vanjom Ignjatović, ona se oglasila i iznela detalje razvoda.

- Konačno sam slobodna. Sporazumo smo se razveli, nije bilo potrebe za pomirenjem, niti da se to uopšte održi - rekla je na početku tiktokerka i dodala: 

Nenad se pojavio na suđenju. Videli smo se ispred sudnice. Iskreno, nisam očekivala, ali korektan odnos, za promenu. Dala sam mu neke savete i dogovorili smo se da ne pominjemo više jedno drugo. Iskreno se nadam da će tako i biti.

Foto: instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović sada su i zvanično razvedeni

Ona je priznala da joj i nije bilo baš svejedno dok je potpisivala papire:

- Nenad je prvi potpisao, zatim i ja. Nije baš prijatno, bili smo zajedno, ali dobro je prošlo. Kad smo se sreli na sudu vratilo se sve. Gledali smo skoro i našu svadbu na televiziji. Sada ću definitivno više obraćati pažnju na buduće partnere - priznala je Vanja, pa nastavila:

- Nije toliko teško, on je ušao u taj rijaliti, ja sam malo ohladila glavu. Nije prijatno o tome da razmišljam, bitno je da sam sada okrenula novi list. Okrenuta sam ka svom detetu i ka sebi. 

Vanja na kraju otkrila da je zbog cele situacije bila manje aktivna na društvenoj mreži Tiktok od koje se između ostalog i izdržava.

- U poslednje vreme nisam toliko aktivna jer sam imala ovo oko razvoda i mnogo manje vremena. Kad sam na Tiktoku može da se zaradi lepo - zaključila je Vanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša opisao je Mioni susret sa Vanjom

Podsećamo, Ša je po povratku u Belu kuću svojoj sadašnjoj devojci Mioni opisao susret sa sad već bivšom suprugom Vanjom.

To je moralo da se reši i to je to, ni reč, ništa, nemamo šta da spominjemo, s tim glupostima stajemo, sad je to gotovo, niti ću spominjati tog momka i to je to. Ovo je moralo da se reši i to je postupak! Više ni reči, o bivšima, ništa, ništa - rekao je reper, čime je potrvdio da će ispoštovati Vanjin zahtev da je više ne uzima u usta. 

BONUS VIDEO: