ŠA NAPUSTIO ELITU, PA SE SUOČIO SA VANJOM: Usledio žestoki okršaj, reper doživeo nervni slom!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.02.2024 | 14:17


Vanja Ignjatović se obrušila na Ša, pa mu zapretila da prestane da je spominje.

Foto: ATAImages
ŠA NAPUSTIO ELITU, PA SE SUOČIO SA VANJOM: Usledio žestoki okršaj, reper doživeo nervni slom!

Aktuelni učesnik "Elite" i poznati reper, Nenad Aleksić Ša, prilikom ulaska u aktuelnu sezonu rijalitija, otkrio je da je podneo papire za razvod braka od poznate tiktokerke, Vanje Ignjatović, ali da u rijaliti ulazi kako bi joj dokazao da je voli.

U nedelju, prilikom intervjua sa Darkom Tanasijevićem, Aleksić se obratio svojoj, tada zakonitoj, supruzi Vanji s molbom da potpiše papire za razvod braka kako se ceo proces ne bi odugovlačio.

Nenad Aleksić Ša je danas izveden iz Elite, kako bi potpisao papire i zvanično postao slobodan, a Miona Jovanović izgubila status ljubavnice. Međutim, Vanja i Ša su imali sukob ispred sudnice, a ona mu je stavila do znanja da ne želi više da ga čuje kako je uzima u usta.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Vanja i Ša

 

Kako saznaje Pink, ispred sudnice u kojoj je Vanja trebala da potpiše papire za razvod braka nastao je opšti haos. Naime, Vanja i Ša su ušli u verbalni okršaj pre nego što su ušli u samu sudnicu, a ona mu je tom prilikom zapretila da je ne uzima više u usta.

Tenzija se osećala u vazduhu, ali ono što je sigurno, jeste da je reper sada i zvanično razveden.

Takođe, Vanja je nedavno podelila fotografiju svog novog dečka, pa nije isključeno da je i ona u novoj ljubavi, te da želi što pre da se razvede i otarasi repera, kako bi ponovo stala na ludi kamen i izgovorila novom izabraniku sudbonosno "Da". Ova vest iznenadila je mnoge, a sve zanima reakcija Mione i Ša.

BONUS VIDEO: