ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI! Reči Site Ahmić upućene Asminu seku kao žilet! Evo šta mu je poručila u jeku skandala! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 21.02.2024 | 09:15


Situacije se sve više podgreva!

Foto: TV Pink/printscreen, facebook
ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI! Reči Site Ahmić upućene Asminu seku kao žilet! Evo šta mu je poručila u jeku skandala! (FOTO)

Sestra Aneli AhmićSita Ahmić, oglasila se ponovo nakon optužbi Asmina Durdžića da je ona na spornom snimku koji je počeo da kruži na internetu, a na kom se vidi kako imaju seks, pa je rešila da ga uništi do kraja! Ona je sada poručila da je zgranuta time koliko nisko on može da ide, pa je objasnila da joj je obraz čist i da neće da dozvoli da je uvuče u mulj.

Foto: Instagram printscreen

Sita Ahmić odgovorila u svom stilu Asminu Durdžiću

 

Šta reći, a ne zaplakati? Mogu samo da se smejem kako se osoba sama može prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam, kada je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće mišljenje, što su mesecima stajali uu njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me s kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše živote, ali ničija nije gorela do zore - istakla je Sita koja je u šoku zbog celokupne situacije.

Podsećamo, pre toga Sita nije htela da detaljiše, ali je izjavila da će Asminu, koji ceo haos plasira, sve da dođe na naplatu.

Ne bih da pričam na ovu temu, samo bih rekla da je Asmin odavno pokazao svoje pravo lice. Čovek ne bira sredstva i to kako će da nam ukalja imena i obraz. Već znate da ja sve objavljujem sa dokazima, tako da će za mnogo stvari morati da odgovara. Sve ovo je samo došlo na naplatu - rekla je kratko Anelina sestra za medije. 

BONUS VIDEO: