STIDI SE, TI SI ZDRAVSTVENI RADNIK! ZBOG SVEGA ĆU DA TE TUŽIM! Ša se obrušio na Uroša, takmičari zanemeli od šoka! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 19.02.2024 | 22:25


Ša nastavio da pravi haos!

Foto: Printskrin/RTV PINK
STIDI SE, TI SI ZDRAVSTVENI RADNIK! ZBOG SVEGA ĆU DA TE TUŽIM! Ša se obrušio na Uroša, takmičari zanemeli od šoka! (FOTO)

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegov cimer Uroš Stanić posvađali su se jer je navodno došlo do seksualnog uznemiravanja! Naime, Uroš je svašta pričao reperu dok je sedeo i razgovarao sa devojkom Mionom Jovanović, pa je sve eskalirao, te se pretvorilo u svađu. 

- Nije mi jasno da me neko sve seksualno uznemirava, i da za to ne bude kažnjen. Uroše, tebe treba da bude sramota zbog svega što radiš jer si zdravstveni radnik! Smeješ se ljudima koji imaju zdravstvene probleme, mene zezas i uznemiravaš i misli da svi doktori napolju treba da te tuže! Prvi ću ja da te tužim za uznemiravanje, pa ćeš da vidiš šta će da te snađe! Neću da trepnem, a za sve što si uradio postoje dokazi jer su svuda ovde kamere - rekao je Ša, a Uroš se smejao:

Foto: printscreen

Uroš i Nenad Aleksić Ša

 

- Možeš da mi pretiš do sutra, ništa ti nisam uradio! Nisam te prstom takao, a to što si nervozan zbog svog odnosa sa Mionom, to nije moj problem! 

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša s vremena na vreme pravi velike probleme u "Eliti", a sada se okomio na rijaliti neprijatelja Uroša Stanića.

Uroš je za crnim stolom, u sklopu zadatka, izneo kako su Ša i Miona najgori par u rijalitiju, što je napravilo haos. 

- Najbolji par uh, ovo je jako teško. Neću komentarisati Janjuša i Aneli jer vidim da njemu danas nije dobro. Najlošiji par su Ša i Miona. On je prevario svoju ženu ona svog dečka. Ta veza je započela na lošim temeljima - ispričao je Stanić, pa je nastao karambol. 

BONUS VIDEO: