JANJUŠ MOLI PRODUKCIJU ZA POMOĆ: Dosadila mu veza sa Aneli, sa Đedovićem SKOVAO PLAN!


IZVOR: Republika/A.N. - 08.02.2024 | 21:15


Bivši košarkaš više ne može da podnese da stalno bude sa Ahmićevom!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže
JANJUŠ MOLI PRODUKCIJU ZA POMOĆ: Dosadila mu veza sa Aneli, sa Đedovićem SKOVAO PLAN!

Na jednoj Instagram stranici koja pažljivo prati dešavanja u rijalitiju "Elita", nedavno se pojavio snimak koji je izazvao žestoku polemiku među fanovima.

Naime, u fokusu interesovanja je odnos između Marka Janjuševića Janjuša i njegove devojke, Aneli Ahmić. Mnogi smatraju da Janjuš, uprkos burnim privatnim događajima, zaslužuje visok plasman ili čak pobedu ove godine, dok postoje i oni koji imaju suprotno mišljenje i koriste svaku priliku da kritikuju Janjuša i Ahmićevu.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Na snimku koji je objavila pomenuta Instagram stranica, Janjuš je izgovorio rečenicu koja je izazvala brojne reakcije. On je istakao kako bi bilo idealno da se on, zajedno sa Aneli i još nekoliko ljudi, presele u kuću Odabranih, zato što im trenutni režim rehabilitacije ne odgovara i tamo im je postalo dosadno. Ova izjava izazvala je žestoke komentare među fanovima rijalitija, koji su spekulisali da Janjuš koristi svoju popularnost kako bi uticao na produkciju.

 

 

Reakcije fanova bile su raznolike, od tvrdnji da Janjuš manipuliše situacijom i ucenjuje produkciju, do komentara da je sve deo Janjuševe igre. Ova kontroverzna mnoge je naterala da još više sumnjaju u iskrenost njihove veze, jer imaju mogućnost da uživaju daleko od svih, a oni imaju potrebu da žive u sobi sa drugim ljudima. 

Janjušev put u daljem takmičenju ostaće predmet žustre diskusije među fanovima. S obzirom na burnu reakciju koju je izazvao, očekuje se da će se ova tema nastaviti da intrigira javnost u narednom periodu.

BONUS VIDEO: