ANELI POKAZIVALA GOLE GRUDI MUŠKARCIMA, JANJUŠ JE UHVATIO NA DELU: Skandal u Eliti, košarkaš doživeo pomračenje!


IZVOR: Republika/M. I. - 08.02.2024 | 09:45


Žestoka svađa Aneli i Janjuša zbog njenog ponašanja, on otkrio šta sve zna o njoj.

Foto: youtube.com/pink.rs
ANELI POKAZIVALA GOLE GRUDI MUŠKARCIMA, JANJUŠ JE UHVATIO NA DELU: Skandal u Eliti, košarkaš doživeo pomračenje!

Noćas je u rijaliti programu "Elita" došlo do žestokog sukoba između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Sukob je eskalirao kada je Janjuš zamerio Aneli način na koji mu prebacuje stvari bez razloga. Aneli se pravdala ističući da je sve rekla u revoltu, dok je Janjuš istakao da nema razloga za svađu jer se oseća bolje i da kada je njoj teško, on to ne prebacuje. Ova situacija je izazvala veliku pažnju u "Eliti" i izazvala brojne reakcije gledalaca.

Očigledno je da je sukob bio izazvan nekim neizrečenim stvarima iz Aneline prošlosti, na koje je Janjuš aludirao, ali nije želeo da ih otkrije pred kamerama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Je l' hoćeš da ti nabrajam s kim si sve bila. 'Oćeš da ti nabrajam od kako si izbacila si*etine šta radiš? Ja nemam sitnice da mi ti zameraš. Prećutiš neke stvari ali nemoj da mi zameraš to što sam uradio - rekao je Janjuš, pa dodao:

- Malo sam bolje i nema razloga da se svađamo, ja kad je tebi teško, ja to tebi ne prebacujem - rekao je Janjuš.

- Malopre si komentarisao nešto što uopšte veze sa vezom nema, to me je samo izrevoltiralo - rekla je Aneli.

Sukob između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić izazvao je brojne reakcije među učesnicima "Elite" i gledaocima. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom incidentu, a polemike su se vodile o tome šta je tačno izazvalo ovakav sukob i kako će se odraziti na dalji tok događaja u rijalitiju.

Ova situacija definitivno obeležava noć u "Eliti" i ostavlja otvoreno pitanje o mogućim posledicama ovog sukoba među učesnicima. 

BONUS VIDEO: