JANJUŠ DOBIO PORUKU DA SE BORI ZA SVOJU PORODICU: Ne sme da zaboravi Enu i Krunu, ove reči režu poput žileta!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.02.2024 | 15:15


Janjuš je dobio bolan šamar realnosti, ovo ne sme nikad da zaboravi.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com
JANJUŠ DOBIO PORUKU DA SE BORI ZA SVOJU PORODICU: Ne sme da zaboravi Enu i Krunu, ove reči režu poput žileta!

Sinoć je Elitu napustila Vivien Kurtović, koja je bila vidno uznemirena, najpre zbog činjenice da je nominovana, a potom i zbog informacije da definitivno napušta rijaliti.

Nakon napuštanja, Vivien je ostavila pismo kod voditeljke, u kom je napisala koga imenuje za ovonedeljnog vođu. Veliki šef poslao je pismo takmičarima, te su saznali informaciju da je ove nedelje vođa Mensur Ajdarpašić, na iznenađenje mnogih. 

- Mensurito, moj si favorit, vođa - napisala je Vivien.

Ubrzo je došlo vreme za njegovu podelu budžđeta, a prvi na redu za komentarisanje bio je Marko Janjušević Janjuš, prema kome je Mensur bio brutalno iskren: POGLEDAJ GALERIJU

- Ovo je pečat na sva moja učešća. Veliki budžet za Janjuša, zasluženo. On je neko s kim najviše vremena provodim ove godine. Ja sam u potpunosti iskren prema njemu, s početka kada sam provodio vreme s njim govorio sam mu neke stvari i njegovo učešće mi se dopada, kao neko ko kroz rijaliti putuje sam, zbije šale na tuđ račun, generalno je neko ko je jako duhovit i najbolji je kada je sam. Pružio sam mu podršku i uvek će je imati. Rekao sam mu prošlog puta kada se našao u problemu, nažalost, žao mi je što ti se to dogodilo, ali ja sam ti rekao u čemu te podržavam i u čemu ću te podržavati, a to je da se boriš za sebe, svoju ćerku i svoju porodicu i da se ne zanosiš mnogo da te ne bi neke stvari puno koštale - rekao je Mensur.

BONUS VIDEO: