MILJANA KULIĆ SE POLUDETI KADA BUDE SAZNALA: Bivši joj objavio GOLU FOTKU, sve se vidi na izvolte!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.02.2024 | 02:00


Bivši dečko Miljane Kulić napravio haos!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
MILJANA KULIĆ SE POLUDETI KADA BUDE SAZNALA: Bivši joj objavio GOLU FOTKU, sve se vidi na izvolte!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Danijel Višić, ponovo je privukao pažnju javnosti objavom provokativnih fotografija na svom Instagram profilu. Na fotografijama, Danijel je pozirao potpuno go i mokar iz kade, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Ova kontroverzna objava izazvala je veliki broj komentara, posebno od pripadnica lepšeg pola, koje su izrazile svoje mišljenje o hrabrosti i izgledu bivšeg učesnika rijalitija. Danijel je svojom pojavom u "Zadruzi" stekao veliku popularnost, ali je ostao upamćen i kao bivši dečko Miljane Kulić, što je dodatno doprinelo interesovanju javnosti za njegov život i aktivnosti nakon rijalitija.

Foto: Instagram.com

Danijel Višić

 


Nakon što se rijaliti završio, Danijel Višić nije prestao da intrigira javnost. Osim kontroverznih objava na društvenim mrežama, on se povremeno pojavljuje u javnosti, gde privlači pažnju svojim stilom i pojavom. Mnogi prate njegove korake nakon izlaska iz "Zadruge", a provokativne fotografije samo su dodatno podstakle interesovanje za njegov dalji životni put.

Danijelova popularnost proistekla je iz učešća u rijalitiju, ali i iz njegovih kontroverznih poteza i objava na društvenim mrežama. Ovaj mladić nije stranac provokacijama i izazivanju reakcija, što ga je svrstalo među zapažene ličnosti iz javnog života. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon objave provokativnih fotografija, reakcije javnosti bile su podeljene. Dok su neki izrazili divljenje za hrabrost i samopouzdanje koje Danijel pokazuje, drugi su kritikovali ovakav vid pažnje i eksponiranja na društvenim mrežama. Ipak, jedno je sigurno - Danijel Višić i dalje privlači pažnju javnosti svojim postupcima i objavama.

Bivši zadrugar Danijel Višić nastavlja da intrigira javnost i izaziva različite reakcije svojim postupcima i objavama na društvenim mrežama. Njegova popularnost i dalje su prisutni, a provokativne fotografije iz kade samo su jedan u nizu poteza koji su privukli pažnju javnosti. Ostaje da vidimo kakvi će biti njegovi naredni koraci i kako će se dalje kretati u svetu rijalitija i medija.

BONUS VIDEO: