MONSTRUOZNE REČI! Ša nastavio da URNIŠE Uroša, pa spomenuo njegovog OCA - svi su se ZGROZILI zbog onoga što mu je rekao!


IZVOR: Republika/O. B. - 03.02.2024 | 18:29


Nenad Aleksić Ša nastavio je da pljuje po prošlosti Uroša Stanića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MONSTRUOZNE REČI! Ša nastavio da URNIŠE Uroša, pa spomenuo njegovog OCA - svi su se ZGROZILI zbog onoga što mu je rekao!

Poslednjih dana javnost je potresao sukob između Nenad Aleksić Ša i Uroša Stanića, koji je kulminirao teškim uvredama upućenim na račun Uroša. Ova drama je izazvala veliku pažnju javnosti, a detalje sukoba možete pročitati u nastavku teksta.

Sve je počelo kada je Ša javno izneo niz uvreda na račun Uroša, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Ovaj incident je izazvao niz reakcija, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o sukobu. Uroš je odlučio da se oglasi povodom ovog događaja, te je izneo svoje viđenje cele situacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Pola njih koji misli me nisu naveli a misle da sam poltron to su uradili zato što ću im zatrebati. Prvi je Uroš, itekako je poltron jer ga je Maja izvukla iz kreveta a do juče je pljuvao na sva usta. Druga je Marija Malivuk i treća Nikola Lakić - rekla je Tamara.

- Kako te je tata maltretirao, trebao je jače, ljubav za tvog tatu - rekao je Ša.

- Šta si rekao, sram te bilo, da treba neko da me maltretira još jače, to je gnusno samo pokazuješ kakav si čovek - rekao je Uroš.

Foto: prinskrin

Uroš Stanić Elita 7

 

- Prva osoba je bila vrlo primetna na početku rijaltiija, usaglašavala je stavove sa Đedovićem a to je Milena Kačavenda, druga je Milenina podguzna muva Tamara TikTok, a treća je Uroš Stanić - rekao je Sloba.

- Slađa Bošković je najveći poltron, nastavi da varaš muža, ti ne odbijaš ku*čeve, ti si elita, zolina ki*a. Jovana pevačica je druga, toliko je zanimljiva da mora spletke da izmišlja i broj tri je Munjez - rekla je Malivuk.

BONUS VIDEO: