PORODIČNI SKANDAL KOD JANJUŠEVIĆA: Zašto se Ena nije pojavila na pomenu pokojnog Mihaila?


IZVOR: Republika/O. B. - 02.02.2024 | 12:55


Na pomenu Mihaila Janjuševića se Ena Janjušević nije pojavila, a da li je ovo pravi razlog?

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook
PORODIČNI SKANDAL KOD JANJUŠEVIĆA: Zašto se Ena nije pojavila na pomenu pokojnog Mihaila?

Ožalošćena porodica pokojnog Mihaila Janjuševića. koji je oduzeo sebi život u 27. godini 25. decembra prošle godine, okupila se danas na prijepoljskom groblju "Dvorine" kako bi mu dala četrdesetodnevni pomen.

Marko Janjušević Janjuš zbog pomena pokojnom bratu napustio je rijaliti ,,Elita 7" kako bi došao u Prijepolje, a ono što je sve iznenadilo jeste što se Ena Janjušević nije pojavila na pomenu.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, Ena Janjušević se pojavila na sahrani pokojnog Mihaila Janjuševića, i nekadašnjem izabraniku dala punu podršku u teškim danima. Međutim, danas na pomenu na porodičnom groblju se Ena nije pojavila, a nije ni poznat razlog zbog čega. 

Postavlja se pitanje da li je Ena ljuta na Janjuša zbog vrelih akcija sa Aneli Ahmić, nakon povratka u rijaliti, posle sahrane najmlađeg brata ili je u pitanju nešto drugo, ostaje nam da saznamo. 

Foto: Republika, Instagram

Mihailo Janjušević

 

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu.

BONUS VIDEO: