DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM ANELI AHMIĆ? Pogledajte kako Janjuševa devojka NE ZNA da skuva pirinač - OCRNILI je na društvenim mrežama! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 01.02.2024 | 05:45


Aneli Ahmić se i dalje ne snalazi u kuhinji, novi snimak postao viralan!

Foto: Printskrin/RTV PINK
DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM ANELI AHMIĆ? Pogledajte kako Janjuševa devojka NE ZNA da skuva pirinač - OCRNILI je na društvenim mrežama! (VIDEO)

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić ne prestaje da šokira domaću javnost svojim ponašanjem, neznanjem i bezobrazlukom. Juče je tokom radio-emisije "Amnezija", koju je vodio njen partner Marko Janjušević Janjuš, odlučila da skuva ručak, a snimak je postao viralan.

Naime, Aneli je još jednom pokazala da se ne snalazi u kuhinji, a ovog puta zbog pirinča, koji je, kako su primetili gledaoci rijalitija, skuvala kao da su makarone. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u kuhinji

- Dobro, nema veze, neka odstoji to tako - rekla joj je Marija Malivuk, koja ju je tešila.

Publika se još jednom šokirala. "Domaćica skuvala rižu kao da su makaraone", "Sunce moje, žena 30+, majka, a rižu ne zna da skuva", "Samo još vrhje dodaj i to je to", "Vidi ti naše domaćice kako ona piričan krndelja sa onom kašikom kao palentu, a sve u onom ružičastom tedi kaputu", "Ala meša pirinač kao da pravi puding. Nećemo joj zameriti, ipak, videli smo da od svega najbolje zna da meša, barem 2 puta na dan, nekad se zadesi i 3", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Drugi su primetili i da Aneli ne poštuje higijenu u kuhinji, a zamerili su joj to što je sve vreme kuvala u kaputu, koji se sigurno umirisao posle njene egzibicije u kuhinji.

"Odvratna, gadna, masna, fuj, fuj", "Kuvaju u kaputima?!?!", "Roze bundica se ne skida u kuhinji i mirisama", neki su od komentara.

BONUS VIDEO: