POTPUNO NOVA MILJANA KULIĆ! Nećete verovati šta je uradila nakon diskvalifikacije, fanovi u transu! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 27.01.2024 | 23:30


Miljana Kulić je potpuno šokirala fanove svojim novim izdanjem.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
POTPUNO NOVA MILJANA KULIĆ! Nećete verovati šta je uradila nakon diskvalifikacije, fanovi u transu! (FOTO)

Jedna od najpopularnijih rijaliti učesnica, Miljana Kulić, nedavno je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja i nasrtaja na bivšeg dečka, Nenada Macanovića Bebicu. Ona je napustila rijaliti, a po svemu sudeći, sada se posvetila sebi, pa je tako danas odlučila da ode na "remont".

Naime, Miljana je objavila nove fotografije iz frizerskog salona, odakle se pohvalila novom frizurom, ali i šminkom.

Kulićeva sada uveliko nastupa, pa je neophodno da uvek bude tip-top sređena, a njeni fanovi bili su oduševljeni ovom promenom. Duga kosa i jaka, scenska šminka učinili su Miljanu gotovo neprepoznatljivom.

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Ona je rešila da se oporavi od emotivnog brodoloma i preboli Lazara Čolića Zolu, koji je samoinicijativno napustio rijaliti nešto pre Miljane i ostavio je samu, nakon čega je Kulićeva odlučila da prekrši pravilo Velikog šefa, ne bi li se pridružila Zoli u spoljnom svetu. Međutim, stvari se nisu odvijale onako kako se ona nadala, pa je Zola nastavio svojim putem, a sada se i Miljana posvetila sebi i svom sinu Željku.

Miljana, kao ni Zola, ni dan-danas se nisu oglasili povodom pomirenja ili raskida, a zajednički fanovi i dalje veruju u njihovu ljubav. Porodica Kulić sve od sebe daje da Miljanu drži što dalje od Zole, koji je, kako oni smatraju, samo koristi za novac, koji dobija u rijalitiju, upravo zbog priče sa njom.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

BONUS VIDEO: