JADAN ŽELJKO! MILJANA, UBIJAš SVOJU DECU: Jezive optužbe upućene Kulićki, dok joj sin sedi u krilu (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.01.2024 | 13:25


Poznatu Nišlijku urnisali fanovi ispod fotografije sa naslednikom, poručuju joj da će mu se deca zbog nje rugati kad poraste,

Foto: instagram/marijakulic
JADAN ŽELJKO! MILJANA, UBIJAš SVOJU DECU: Jezive optužbe upućene Kulićki, dok joj sin sedi u krilu (FOTO)

Učesnica "Elite" Miljana Kulić koja je nedavno diskvalifikovana trenutno je u Nišu odakle objavljuje slike i snimke sa sinom Željkom, koji je prethodnih meseci bio sa njenom porodicom, dok je ona bila u rijalitiju.

Po izlasku iz Bele kuće Nišlijka deli sa svojim pratiocima na Instagramu kao provodi vreme sa detetom, a ispod njenih objava nižu se komentari u kojim joj korisnici društvenih mreža, između ostalog, spočitavaju i za njen odnos prema sinu.

- Pet godina se je*e po rijalitiju i ubija svoju decu, četvoro dece abortirala, pred kamerama jaše s jednog na drugi pe*is - navodi se u jednom od komentara, gde dalje piše:

- Jadan Željko, deca će mu se rugati, neće smeti na ulicu izaći.

Podsećamo, Kulićka je i po diskvalifikaciji njenog emotivnog partnera Lazara Čolića Zole, posle kog je ona ostala u Beloj kući, strahovala da je ostala u drugom stanju. 

Inače, ranije je i bivši zadrugar Fili Car tokom žestokih svađa Miljanu Kulić nazivao ubicom jer je, prema njegovim rečima, samo u jednoj godini tri puta išla na kiretažu.

Kulićka je i sama otvoreno govorila o svojim odlukama o prekidima trudnoća.

Ja obilazim manastire, bila sam pod Ostrogom, molim Svetog Nektarija da mi oprosti... Ti bi bio isti kao i prvi otac mog deteta (Ivan Marinković), ne bih mogla da čuvam decu bez očeva - naglasila je Miljana posle jedne od prethodinih sezona u emisiji posvećenoj rijaltiju na TV Pink gde je bila zajedno sa Zolom, pa mu sasula u facu zašto nije smela da se upusti u roditeljstvo sa njim:

Ti nisi kapacitet za decu, porodicu, a ni brak. Sa tobom svakako ne bih imala gde da živim. Bosa (Zolina majka) živi u malom stanu, a ja sam sa Zolom providila vreme gde sam stigla, jer sam to tako želela.

Međutim, nedavno kad je mislila da je možda ponovo ostala u drugom stanju, bila je spremna da rodi i to je javno poručivala Zoli koji je već bio u Beču po izbacivanju iz rijalitija.

BONUS VIDEO: