ANĐELO PONIZIO ANITU DO KOSKE: Matorina bivša VAN SEBE, šok odluka saopštena UŽIVO u programu!


IZVOR: Republika/P. R. - 26.01.2024 | 08:55


Otkrivene sve njegove namere u Eliti!

Foto: Pink
ANĐELO PONIZIO ANITU DO KOSKE: Matorina bivša VAN SEBE, šok odluka saopštena UŽIVO u programu!

Učesnik rijalitija "Elita", Anđelo Ranković, nedavno je jasno stavio do znanja svoje namere prema Aniti Stanojlović. Iako je ranije isticao da ga zanimaju samo kombinacije, sinoć je pred svima izneo želju za vezom sa Anitom, ali van rijalitija.

Naime, kako je istakao, po njegovom mišljenju u okruženju rijalitija se ne može izgraditi zdrav odnos, te da bi im za razvoj veze bio potreban mir izvan tog okruženja.

- Anita mi je mnogo slatka, ali među nama ovde ne može da se desi ništa ozbiljno. Osude se dešavaju sa svih strana, a kako bismo mogli da razvijamo naš odnos treba nam mir. Hoću sa njom da budem napolju, ovde unutra šanse za to ne postoje - rekao je rijaltii zavodnik za crnim stolom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Anđelo Elita

Anđelo je podelio svoju unutrašnju dilemu, ističući da mu nije jasno zašto se uvek suočava sa sličnim situacijama u rijalitiju, te naglasio je da ne može da se kontroliše.

Meni samo nije jasno zašto mi se ovako nešto dešava svaki put u rijalitiju. Ne mogu da se kontrolišem, znam da ovo što radim nije ispravno, ali rešenje nemam. Mogu samo da prećutim i da se izvinim ako nekog usput povredim - istakao je Ranković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Anđelo Elita

Podsećanja radi, Anđelo se nedavno obratio svojim najbližima.

Hoću da kažem, da je sve kul, ne interesuju mu ovi indijanci. Nastavite da kidate. Što se tiče pretnji moram da zovem vrata iz Kolumbije da me zaštite. Šalim se. Ljubim vas puni i volim vas puno. Pozdravi sve, ljubi ih, ne sekrirajte se i ne brinite ništa. Ljubi brat - poručio je Ranković u kameru. 

BONUS VIDEO: