UZBUNA NA INTERNETU ZBOG MILJANE KULIĆ: Ne mogu da je prepoznaju, fanovi ovo povezuju sa Zolinom diskvalifikacijom!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.01.2024 | 11:30


Miljana Kulić je šokirala sve sinoćnjim izdanjem, niko ne zna šta joj se desilo.

Foto: TV Pink
UZBUNA NA INTERNETU ZBOG MILJANE KULIĆ: Ne mogu da je prepoznaju, fanovi ovo povezuju sa Zolinom diskvalifikacijom!

Tokom emisije "Nominacije", Miljana Kulić je još jednom privukla pažnju svojom originalnom odevnom kombinacijom. Kao i uvek, Miljana je kasnila, ali kada se pojavila, njena crveno-bela kombinacija izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama i Jutjubu.

Kulićeva je nosila crveno-belu kombinaciju, koja je podsetila mnoge na zaštitne boje Božića i novogodišnjih praznika. Sa crvenim šeširom širokog oboda ukrašenim perjem na glavi, belom bundom i crvenom suknjom, ali najviše pažnje izazvale su bele duboke čizme. Fanovi su bili oduševljeni, komentarišući da je Miljana pronašla inspiraciju u serijalu filmova o Hariju Poteru. Međutim, bilo je i onih koji su njen izgled uporedili sa izgledom veštica, uz komentare da joj samo metla nedostaje, te da je pobrkala Noć veštica sa Božićem. POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, Miljana i njen izabranik, Lazar Čolić Zola nedavno su napustili imanje u Šimanovcima, nakon čega se ona u Elitu vratila, a Zola je samoinicijativno napustio rijaliti, te je zbog toga diskvalifikovan i moraće da plati dug od 50.000 evra, što je stavka u ugovoru.

Zola sada odlazi u Beč, a Kulićeva čeka rezultate testa, jer sumnja da je ostala u drugom stanju, s obzirom da su planirali dete, a Miljana sada misli da je sve deo njegovog plana da je iskoristi i sve to dobro unovči. Videćemo šta će se dogoditi u nastavku rijalitija, a ovakva Miljanina izdanja često zabrinu fanove, koji ne znaju da li se ona samo šali ili je u pitanju nešto drugo.

BONUS VIDEO: