ANITA SE NUDI NA BADNJE VEČE! Anđelo odbio vrelu akciju zbog POSTA, jedva čeka da ga ZASKOČI čim krene Božić! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 06.01.2024 | 23:40


Anita Stanojlović ne može da izdrži bez vrele akcije!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com
ANITA SE NUDI NA BADNJE VEČE! Anđelo odbio vrelu akciju zbog POSTA, jedva čeka da ga ZASKOČI čim krene Božić! (VIDEO)

Takmičari "Elite" Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su se prehladili, a ona se našla na udaru publike jer i dalje hoda "gola i bosa" po kući, zbog čega ju je iskritikovala majka.

Ipak, iako je bolesna, Anita je večeras poželela da ima s*ks sa Anđelom, a on ju je odbio. Anđelo je podsetio Anitu da je večeras Badnje veče i da posti, a ona je priznala da jedva čeka da sat otkuca ponoć i da se post završi.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Anita i Anđelo

- Glava me boli - rekao je Anđelo.

- Tu ne mogu da ti pomognem - dodala je Anita, pa se nadovazela, jasno aludirajući na vrelu akciju.

- Mislim, ja mogu, ali ti ne možeš (smeh). Tj. ne želiš - rekla je Stanojlovićeva.

- Mora da se posti i ovde - poručio joj je Ranković.

- Dobro, posti se do 12 - rekla je kroz osmeh Anita.

Podsetimo, Anita i Anđelo su poslednje tri nedelje proveli u sobi za izolaciju, a večeras je došlo vreme da se razdvoje.

Naime, danas se na televiziji Pink pojavilo obaveštenje da će biti održane "Nominacije" što znači da će Anđelo i Anita morati da se suoče sa mišljenjem svih svojih cimera i da će onda jedno od njih dvoje prenoćiti u sobi za izolaciju sa takmičarem koji bude imao najmanju podršku publike. U nedelju bi po planu trebalo da bude izbacivanje, kog nije bilo nekoliko prethodnih nedelja zbog raznih takmičara koji su diskvalifikovani i praznika koji su pali na taj dan. 

Inače, iako su nakon prve nedelje isto bile održane "Nominacije" produkcija je odlučila da ih vrati u izolaciju, pa postoji mogućnost da će se to desiti i danas jer neće biti izbacivanja na Božić, kao što nije bilo ni prethodnih sezona. 

BONUS VIDEO: