MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ELITU: Ukućani poleteli ka njoj, Zole nema ni na vidiku!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.01.2024 | 13:15


Ukućani su ugledali Miljanu Kulić na imanju, pa iskoristili priliku da saznaju šta se dešava sa Zolom.

Foto: Pink
MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ELITU: Ukućani poleteli ka njoj, Zole nema ni na vidiku!

Noć je bila burna za fanove rijalitija "Elite", nakon što su se na društvenim mrežama pojavile indicije da su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili imanje u Šimanovcima. Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, novo-stari par je pobegao, a ove spekulacije su delimično potkrepljene fotografijama imanja gde ih nema. Zvanična potvrda još uvek izostaje, ostavljajući sve učesnike u neizvesnosti.

- Nego, je l' bilo kakvo pismo jutros da su Miljana i Zola na poštedi ili su napustili rijaliti, s obzirom na to da ih od sinoć nakon što nisu ispoštovani za alkohol nema nigde u kadru - glasila je poruka koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, bacajući sve u rebus.

Foto: Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Međutim, došlo je do totalnog preokreta, kada se Miljana Kulić pojavila na strimovima, ali bez Zole. Miljana se vratila, kao da se ništa nije dogodilo, a ukućani su se odmah okupili oko nje, ne bi li saznali šta se dogodilo.

Ona nije želela previše da komentariše, ali je momentalno otišla u rehab, pa krenula da pakuje Zoline stvari, a u tome su joj pomagali i ukućani.

- Šta je bilo, šta se desilo? Gde je Zola? - glasila su pitanja ukućana, koje su postavljali Miljani.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

 

I dalje nismo dobili zvanično saopštenje produkcije, te se ne zna da li je Zola odlučio da se diskvalifikuje ili je drugi razlog u pitanju, te je napustio imanje.

BONUS VIDEO: